Мая Манолова: Проблем е противоречивата съдебна практика

  • 06 март 2018 08:07

  • 4701
  • 1
Мая Манолова: Проблем е противоречивата съдебна практика
©

Гневът и протестите на хората са напълно разбираеми, не само при този случай в Пловдив. Този инцидент не е прецедент, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по БТВ.

По думите й има разлика в това някой да влезе противозаконно в домат и да те нападне в дома ти. Не искам предварително да коментирам законодателни предложения. Проблем е противоречивата съдебна практика, каза Манолова.

По информацията от медиите разбираме, че в случая в Пловдив става дума за неизбежна отбрана.Престъпниците винаги ще са по-добре въоръжени от нас, каза Манолова.

Тя заяви, че битовата престъпност е наистина чудовищна.

Тя коментира и темата за ЧЕЗ. Има проблем за потребителите в резултат на сделката. Основното между потребителите и доставчиците е доверието, каза Манолова. По думите й сделката е извършена непрозрачно.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4701 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.03.06 | 12:41

1
Умишлено се творят подобни закони за да се обогатява прокурорско-съдебната мафия. С какви пари мислите че са им построени хотелите по курортите ни? Спестени от закуските.....

Добави коментар

Водещи новини