Йордан Цонев: ДПС никога не e участвала в процеси, които влошават отношенията между институциите

  • 15 февруари 2018 18:54

  • 2057
  • 1
Йордан Цонев: ДПС никога не e участвала в процеси, които влошават отношенията между институциите
© БНТ

Нападките между политиците и влошения диалог не са добре за държавата. ДПС никога не е участвала в процеси, които влошават отношенията между институциите. Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев в предаването "Още от деня" по БНТ. 

"В коледното си обръщение Ахмед Доган изрази загриженост за стабилността на държавата и то по категоричен начин. Това не е подкрепа за никого. Доган днес ми каза, че тази загриженост е подарък не само за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а за институциите и президента Румен Радев. ДПС ще остане в полето на добрия тон. Колегата Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на го каза много добре в обръщението си преди няколко часа -трябва да има диалог между администрациите", разкри той. 

"Законът за банковата несъстоятелност има за цел да върне обезпеченията на КТБ отпреди разграбването й. „Да, България“ имат материален политически интерес да се спре този закон. Как е била управлявана банката е доказано чрез анализите на съответните органи", каза още Цонев.

"Медийният закон осигурява прозрачност за изясняване на собствеността на всички медии. Не може някой анонимен с офшорна сметка да притежава медия. Неговото име трябва да е наяве. Трябва да са ясни и парите от реклами на медиите", завърши Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2057 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.18 | 18:54

1
и този турчин е ибал бойко курвата

Добави коментар

Водещи новини