Десислава Атанасова: Който и да е лидер на БСП, той няма шанс срещу ГЕРБ

  • 03 февруари 2018 18:49

  • 10086
  • 149
Десислава Атанасова: Който и да е лидер на БСП, той няма шанс срещу ГЕРБ
©

Темата за удобството в политиката не може да звучи като въпрос към ГЕРБ - доказали сме, че който и да е лидер на БСП, той няма шанс срещу ГЕРБ на избори. Това каза депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

Нашите структури работят ежедневно, имаме ги на всяко населено място, не се говори с хората само и преди избори, а ежедневно", посочи тя.

На въпрос дали ГЕРБ се опасява от заканата на БСП Сметната палата да подхване как се разходват финансовите ресурси по повод 100-те милиона лв. за МВР, отделени извън бюджета, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, отговори: "По принцип смятам, че чрез протести не се следва да се осигуряват финансови ресурси в който и да е сектор. Поводът, по който бяха отделени повече средства за МВР бе, че има преизпълнение на приходната част благодарение на добрата работа на службите - митници, прокуратура, повече приходи от акцизи, от митнически такси. Така че ако това е логиката, тя е правилна".

 Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, подчерта, че няма опасения от евентуална ревизия от страна на Сметната палата, за каквато се обявиха от БСП. "Мисля, че финансовият министър е доказал, че достатъчно добре се справя с работата си, така че не виждам той или който и да е от администрацията да има опасения от Сметната палата".

Тя призна, че и 100-те милиона лева повече за МВР, и парите за Зографския манастир, са били предложени от БСП при разискванията за новия бюджет. Те бяха отхвърлени в пленарна зала, а после, след гласуването на бюджета, премиерът Борисов разпореди отпускането на въпросните средства.

"В целия този бюджетен процес е безспорно, че когато той се обсъжда между първо и второ четене, има много предложения. Между другото, тези 100 милиона и допълнителните средства за за Зографския манастир бяха предложения на БСП.

Няма нищо по-естествено от това историята да се помни и уроците да се научат. Идването на тоталитарния режим е най-кървавата дата в историята ни. Цветът на нацияте е бил избит. Това е тема, която все още е болезнена за нашето общество“, коментира Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Тя не скри възмущението си от поведението на трима депутати от БСП, които са напуснали пленарната зала по време на минутата мълчание в памет на жертвите на комунизма. „Как може партия, която се смята за европейска да си позволи подобно поведение. Заради паметта на тези хора“, запита тя.

„България е фактор на стабилност тя е икономически стабилна държава. Това е заради добре работещата икономика. Темата "корупция" е удобна за БСП. По-значимото е, че въпреки БСП институциите работят. Т.е. корупцията не е пропила държавата. ГЕРБ не са слагали политически чадър над никого“, каза още депутатът на ГЕРБ.

За позицията на БСП срещу Истанбулската конвенция, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, посочи, че от Партията на европейските социалисти (ПЕС) са уличили Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в лъжа. "При гласуването (за Истанбулската конвенция) в ПЕС България е участвала с шестима участника, от тях трима са гласували положително", показа протокол Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. "Единствените въздържали са били социалистите от Швеция, никой друг. В изявление на ПЕС уличиха Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в лъжа - мисля, че по-голям скандал едва ли е имало напоследък.

Истанбулската конвенция е един международен акт, който се ратифицирали изключително много държави, не само членове на ЕС. На тази тема и леви лидери, и председателят на ПЕС Различните мнения в България са нещо добро - това е плурализъм, това е демокрация. Лошото е, когато лицемерието в политиката е силно изразено“. Думите й са по повод различните позиции, изразени от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в Лисабон с ПЕС, а после у нас.

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, обяви категорично, че не приема еднополовите бракове, като гарантира, че в "текстовете на Истанбулската конвенция няма нищо такова". Във връзка с идеята на коалиционния партньор ВМРО референдум за Истанбулската конвенция, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, е на мнение, че би било по-правилно средствата, отделени за подобно допитване, да се използват по-целесъобразно - "например за фонд ин витро".  


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10086 149

Свързани новини

Коментари 149

Добави коментар
КОЧ

2018.02.14 | 11:06

149
НА ТАЯ ДУЛОВСКАТА ВЕРНО ЛИ И СМЪРДИ ПУДКАТА ????
ИИ

2018.02.13 | 13:56

148
Тая простакеса кой дава думата.

2018.02.13 | 13:55

147
MITKO E PEDERAST OT GERB

2018.02.13 | 13:55

146
MITKO E PEDERAST OT GERB
МИТКО ПАЛАУЗОВ ЧЕВЕНО комунистическо ПЕДЕРАСТЧЕ

2018.02.13 | 13:55

145
най добрия комунист е мъртвия
гост

2018.02.13 | 13:55

144
Вие казвахте,че и магаре да сложи Бойко ,то ще стане президент,но не би,Цецка беше изхвърлена,а това,че държавата се развива,може така да ти изглежда на теб-защото всичко материално е за вас,а за народа-кризата
МИТКО ПАЛАУЗОВ ЧЕВЕНО комунистическо ПЕДЕРАСТЧЕ

2018.02.13 | 12:32

143
най добрия комунист е мъртвия
МИТКО ПАЛАУЗОВ ЧЕВЕНО комунистическо ПЕДЕРАСТЧЕ

2018.02.13 | 12:30

142
НАЙ ДОБРИЯ комунистически БОКЛУК Е МЪРТВИЯ ФАКТ НЕОСПОРИМ
МИТКО ПАЛАУЗОВ ЧЕВЕНО комунистическо ПЕДЕРАСТЧЕ

2018.02.13 | 12:30

141
НАЙ ДОБРИЯ комунистически БОКЛУК Е МЪРТВИЯ ФАКТ НЕОСПОРИМ
МИТКО ПАЛАУЗОВ ЧЕВЕНО комунистическо ПЕДЕРАСТЧЕ

2018.02.13 | 12:30

140
НАЙ ДОБРИЯ комунистически БОКЛУК Е МЪРТВИЯ ФАКТ НЕОСПОРИМ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини