Цветан Цветанов проведе работна среща с ирландския посланик

  • 29 януари 2018 15:16

  • 1223
  • 2
Цветан Цветанов проведе работна среща с ирландския посланик
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с посланика на Ирландия в България Н. Пр. Майкъл Форбс.

Двамата обсъдиха двустранното сътрудничество и възможностите за засилване на контактите между парламентите на двете страни, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Посланик Форбс сподели и впечатления от посещението на ирландския министър-председател Лео Варадкар в България по-рано този месец. В резултат от срещите си с премиера Бойко Борисов, Варадкар е затвърдил убеждението си за важността на структурните фондове на ЕС за отключване на икономическия потенциал на страните-членки от Централна и Източна Европа, подчерта посланик Форбс. Ирланддският премиер се е убедил и от нуждата и значението на по-ясната европейска перспектива за Западните Балкани като гаранция за сигурността, икономическото и демократично развитие на региона.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1223 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.02.11 | 10:37

1
Интересно какво са работили /нали на работна среща се работи/. Ирландеца да не е мераклия да се уреди с някой друг апартамент. Ако е за това попаднал е на точния човек.
ПОЖАРНИКАРА БУДА-ЛА

2018.02.11 | 10:37

2
Не бе, поръчах на милиционера физкултурник да проучи как да вкарвам контрабандно ирландско уиски "Bushmills" и "Tullamore DEW"

Добави коментар

Водещи новини