В парламента изслушват министъра на финансите Владислав Горанов

  • 22 януари 2018 08:01

  • 1331
  • 0
В парламента изслушват министъра на финансите Владислав Горанов
© Булфото (архив)

Министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и директорът на Агенция „Митници“ Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в ще бъдат изслушани за информацията на ДАНС и Прокуратурата за БАЦИС (Българска акцизна централизирана информационна система.

Това сочи справка на сайта на Народното събрание. Изслушването ще бъде на съвместно заседание на комисиите по вътрешна сигурност и обществен ред, и по бюджет и финанси в зала „Изток“ от 11.00 часа.

На 16 януари от БСП призоваха за разсекретяване на постановлението на Прокуратурата и на доклада на ДАНС за БАЦИС. Според левицата има слабости в работата на системата, а стотици милиони левове не са били събрани от държавата. От ГЕРБ изразиха готовност да отговарят на въпроси и да разсеят твърденията на опозицията. На 18 януари говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова обясни, че според наблюдаващия прокурор няма извършено престъпление по подадения сигнал за БАЦИС през 2015 година.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1331 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини