Анализатори: Решението за мораториума е точка за опозицията

  • 19 декември 2017 19:46

  • 3338
  • 3
Анализатори: Решението за мораториума е точка за опозицията
©

Решението за отпадането на мораториума за новите лекарства е точка за опозицията. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново показа, че се огъва под обществения натиск. Това вече е начин на мислене. Никой не разбра какво точно обаче се случи с мораториума.

Около тези заключения се обединиха социлогът Евелина Славкова и политологът Страхил Делийски в предаването "Още от деня" по БНТ. "Не искам да съм на мястото на депутатите от управляващото мнизнство, които утре ще трябва да преразглеждат решението си отмяна на ветото. Не мисля, че президентът говори с езика на БСП. Той по-скоро се е позиционирал в един разлом между ГЕРБ и БСП. Колкото повече спада доверието към традиционните партии, толкова повече точки ще трупа Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, стига да не прави огромни грешки. Това се дължи и на факта, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отстъпи инициативата във вътрешнополитически план. В момента той се занимава предимно с външнополитически теми. Не мога да кажа дали това е грешка, но е факт, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за успява да трупа точки и даже мога да кажа, че на моменти се държи като Борисов", каза още Делийски.

"Имаше сериозна комуникационна грешка от страна на ГЕРБ, защото те трябваше да ходят след опозицията и да обясняват, че пари за лечение ще има. Точно за това е точка срещу ГЕРБ. Опозицията успя да разкаже историята за новите лекарства много по-добре от управляващите. При президента рейтинга е висок. Това е нормално. Така започваха всички президенти. Със сигурност спад ще има, защото при всеки, който се занимава с политика неминуемо има спад в доверието. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за води битки на фронта - срещу управляващите и срещу собствената си опозиция. Според мен има опасност Нинова да вкара партията си в една спирала, която й изигра лоша шега на предсрочните парламентарни избори. Тогава остана усещането, че БСП не е европейска партия и сега има същото усещане. Още от сега мога да кажа какви ще бъдат коментарите за предстоящото европредседателство. Управляващите ще говорят, че това е било едно много добро председателство на ЕС, докато опозицията ще твърди точно обратното", разкри социологът Евелина Славкова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3338 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
1

2017.12.27 | 16:56

3
проблем бг има и с раздутата бюрокрация

2017.12.27 | 16:54

2
Опозицията държи сините мутри за мъдете.

2017.12.20 | 11:40

1
ОПОЗИЦИЯТА ИМА САМО ЕДНА КАФЯВА ТОЧКА

Добави коментар

Водещи новини