Ангел Джамбазки: Не може на лифта да се бичи по четири часа караул (видео)

  • 19 декември 2017 07:56

  • 3022
  • 6
Ангел Джамбазки: Не може на лифта да се бичи по четири часа караул (видео)
© БНТ

Гръцката и сръбската църкви работят срещу българските национални интереси. Намесата на гръцката църква е недопустима. Това каза в сутрешния блок на БНТ евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки по повод призива на гръцката църква към България да не се меси в Македония.

Българската православна църква и Светият синод направиха най-доброто в тази ситуация, заяви Джамбазки. Политическото събитие на годината е договорът за добросъседство с Македония. Имаме възможност на масата на преговорите да компенсираме грешките на България от войните за национално обединение. Това е националната ни задача, посочи евродепутатът.

По думите му румънският евродепутат Моника Маковей води кампания срещу приемането на България и Румъния в Шенген. Тя е лош пример за балканско поведение. Против са Холандия и Белгия, но причините за позициите им са вътрешнополитически. Ние сме изпълнили всички критерии за прием в Шенген, пазим успешно външните граници на Европейския съюз, заяви Джамбазки.

Пълно безумие е да не се позволява с неправдоподобни аргументи да се забранява на планинските региони да развиват туризма. На почивка ли отивате или да бичите стойка караул по четири часа пред лифта на Банско? Това е абсурдно. Никой не казва да се унищожава природата, но каква друга икономика да се развива в планинските райони – стоманолеярна ли? Организациите, които са срещу развитието на туризма в планинските ни курорти, очевидно защитават чужди интереси, каза още Ангел Джамбазки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3022 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
.

2017.12.19 | 17:13

6
Да си стоят в кръчмите ! Те и без това всички ходят в Банско, за да се напият . Опашки по лифтовете има само като дойдат тАлАвизиите или някой като раздава пари.

2017.12.19 | 13:01

5
МАЙМУНА КУКУВЕЙ ДЖАМБАЗ ГЕЙ

2017.12.19 | 13:01

4
джуджи сектата

2017.12.19 | 13:00

3
ангелчо сигурно по нощите се буди потен от собствените си измислени страхове, екстремистче дребно всичко му пречи и навсякъде го дебнат "врагове", да си пие хапчетата

2017.12.19 | 13:00

2
НА ТОВА ЖУЖЕ ВСИЧКО МУ ПРЕЧИ ХАХАХ

2017.12.19 | 12:37

1
Джамбаски, нищо не пазите по опазването на външните граници ,хубавото е ,че никой не иска да идва в престъпната и корумпирана държава ,ръководена от разбойници и шайка бандити .

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини