Р. Овчаров: Приватизацията на Булгартабак е съшита с бели конци

  • 03 юни 2011 20:00

  • 1592
  • 1
Р. Овчаров: Приватизацията на Булгартабак е съшита с бели конци
© Булфото

„Изключително са странни изискванията към този инвеститор, който трябва да купи „Булгартабак”. Сега изведнъж залагаме като основен критерий да преработва и да изкупува тютюн. При това разделяме така инвеститорите на стратегически и финансови, че нито един от големите производители на цигари да не може да се включи в конкурса”, посочи Овчаров.

Според него управляващите нямат интерес към следващото развитие на дружеството, тъй като само 5% от оценката на офертата е за инвестициите през следващите две години в „Булгартабак”.

Според Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в има съмнения за политическа сделка при продажбата на „Булгартабак”.

„Тук подозренията са, че става дума за ДПС, тъй като първоначалният анализ сочи, че на първо време ще бъдат успокоени избирателите на движението”, посочи депутатът.

Според Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, „Булгартабак холдинг” би могъл да бъде пречка пред контрабандата на цигари.

„Един добре работещ холдинг, който е преструктуриран и здраво стъпил на земята ще пречи на контрабандата на цигари. Сега пазарният дял на холдинга падна наполовина и това отвори огромен дял за контрабандните цигари”, посочи депутатът.

Последвайте канала на

1592 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
хаха

2011.09.14 | 16:33

1
„Изключително са странни изискванията към този инвеститор, който трябва да купи „Булгартабак”. Сега изведнъж залагаме като основен критерий да преработва и да изкупува тютюн." И какви трябва да са изискванията? Булгартабак не изкупува ли тютюн, от който да произвежда цигари? Абе, червените съвсем изперкахте :) Основен критерии искате да е дава вноски в БСП. :))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини