Цветан Цветанов на работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ

  • 07 декември 2017 11:41

  • 897
  • 3
Цветан Цветанов на работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ
©

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща в Агенцията за борба с наркотиците на САЩ.

По време на срещата с регионалния директор за Европа и Близкия Изток Джозеф Кип беше обсъдено двустранното сътрудничество и новите регионални предизвикателства. Цветанов представи пред Кип приоритетите на българското председателство на Съвета на ЕС, като подчерта задълбочаването на връзките между държавите от Западните Балкани и тяхната европейска перспектива.

Със задоволство беше отбелязано, че отличното сътрудничеството от предходните години между българските правоохранителни органи и ДЕА продължава и днес. В качеството си на председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа постави въпроса за увеличаване на броя на обучаващите се в Академията на ДЕА български правоохранителни служители. Беше специално отбелязано, че по този начин най-добре се изграждат кадри за успешно трансатлантическо сътрудничество.

Последвайте канала на

Novini.bg
897 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Даааа

2017.12.08 | 13:04

3
През година ЦРУ викат този цървул на обучение в родната му централа. Явно са много глупави и там. Та от този индивид чеп за зеле не става.

2017.12.08 | 13:04

2
ЦВЪКИ БЕШЕ ИЗВИКАН ОТ ГОСПОДАРИТЕ СИ ЗА ИНСТРУКТАЖ.
СЛАВА НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ сесесре !!!!!!!!!

2017.12.08 | 13:04

1
БРАВО ЦЕЦО БЪЛГАРИТЕ СМЕ БЛАГОДАРНИ НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ЗАВИНАГИ ОТ ПИЯНАТА МИРИЗЛИВА руска КОЧИНА

Добави коментар

Водещи новини