Продължава работното посещение на държавния глава Румен Радев във Франция

  • 05 декември 2017 07:15

  • 2458
  • 1
Продължава работното посещение на държавния глава Румен Радев във Франция
© Президентство

Продължава работно посещение на държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на във Френската република по покана на президента Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Визитата е продължение на диалога на най-високо равнище между България и Франция след срещата на двамата президенти в двореца Евксиноград през август т.г.

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе работна среща в сградата на българското посолство с представители на френския бизнес и ще представи възможностите за инвестиции в България. В Париж Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе срещи с генералния директор на Организацията за образование, наука и култура на ООН (ЮНЕСКО) Одре Азуле, както и с генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие Анхел Гурия.

На 6 декември президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще посети базата на френските Военновъздушни сили в Сен-Дизие и ще изпълни полет на изтребител „Рафал“. Поканата към българския държавен глава беше отправена по време на посещението на президента Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на през август т.г. в България.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2458 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.12.07 | 01:26

1
Достойнавизита на легитимен български държавник, Тиквоча отде в Париж неканен да види наше съкровище в Лувеъра.

Добави коментар

Водещи новини