Джема Грозданова, ГЕРБ: Роумингът в Македония пада след години

  • 23 ноември 2017 19:08

  • 2400
  • 3
Джема Грозданова, ГЕРБ: Роумингът в Македония пада след години
© БНТ

Един договор не може да реши всички нерешими въпроси, за това трябва да се спазват клаузите. Няма да падне роумингът в Република Македония, трябва да се разговаря с телефонните оператори, които при желание да намалят цените. След години и дълъг процес ще падне напълно роуминга. Това каза председателят на парламентарната външна комисия и депутат от ГЕРБ Джема Грозданова в студиото на "Още от деня" по БНТ.

Получаваме едно развитие в отношенията си с Република Македония. Правим и жеста да отидем в Струмица. Приехме декларацията да влезе в сила Договорът когато македонската страна има готовност, очакваме ратификация, допълни тя.

Не отстъпихме да признаем езика им и промените в тяхната Конституция, но не мога да уточня кои точно. Те много трудно отстъпват по въпроса история, но тези неща могат да бъдат преодолени и да гледаме в бъдещето, разкри Грозданова.

Посещението на Антонио Таяни е едно рутинно посещение, което се прави преди Председателство. Темите, за които говори не са скорошни теми. Имаме достатъчно работа по точките от Мониторинговия доклад, която изисква стабилно правителство, каза още депутатката от ГЕРБ.

Не ме притеснява вотът на доверие, имаме мнозинство за сега, няма опасност от падане на Правителството. Възможна е работата с БСП, стига да има желание, завърши Джема Грозданова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2400 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Метгонтаж

2017.11.24 | 08:25

3
Тия неандерталци ни мразят и ни викат цигани а ние ще им целуваме гъза. Всички българи да се приберат в бг , като Бойко задели някой друг милиард от контрабандата и ги овъзмезди , а помиярщината останала там да се остави да се мъчи и само БАН БАН БАН на всичко. Изолация и да бъдат наебани и претопени от албанците. После могат да забият още един безсмислен и смешен паметник у центъра на изпърдяното Скопие на енвер ходжа.

2017.11.24 | 08:24

2
Антонио каза бла,бла и си взе шапката и си замина...останаха подмазвачите и лизачите да "умуват " какво е искал да каже и всеки идиот си го тълкува както му е изгодно...
Ввв

2017.11.23 | 20:50

1
Тццц,Македония...земя идиотска

Добави коментар

Водещи новини