Правителството ще обсъди утре промени в Търговския закон

  • 14 ноември 2017 18:14

  • 1430
  • 0
Правителството ще обсъди утре промени в Търговския закон
© Novini.bg

Правителството се очаква на утрешното си редовно заседание да одобри проект на промени в Търговския закон и да приеме отчет за 2016 г. за изпълнение на актуализираната Национална стратегия за демографско развитие на населението в България (2012-2030 г.), съобщи пресслужбата на кабинета.

Министрите ще приемат годишен Доклад за състоянието и развитието на земеделието през 2017 г. и ще одобрят допълнителни разходи по бюджета на Министерството на отбраната за 2017 г., както и допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2017 г. за финансово осигуряване на дейности по националните програми "Оптимизация на училищната мрежа" и "Развитие на системата на предучилищното образование".

В дневния ред на заседанието са и промени в наредбите за доброволните формирования за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците от тях и за условията, реда за получаване и размерите на възнагражденията на доброволците за обучение и за изпълнение на задачи за защита при бедствия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1430 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини