БСП поиска Борисов да дойде в парламента (видео)

  • 10 ноември 2017 09:14

  • 3374
  • 1
БСП поиска Борисов да дойде в парламента (видео)
© Канал 3

От ПГ на "БСП за България" поискаха премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да бъде извикан в парламента за гласуването на новия министър на здравеопазването.

От парламентарната трибуна секретарят на парламентарната група на левицата Филип Попов подчерта, че министър-председателят отсъства при важния вот.

Защо Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отсъства като министър-председател? Моля да бъде поканен и задължен да присъства в Народното събрание. Какви други по-важни задължения има министър-председателят от това да присъства, когато той предлага нов министър и когато министър на здравеопазването си е подал оставката, когато Народното събрание има въпроси във връзка с този ремонт на кабинета, попита Попов. Г-н Борисов да бъде така добър да дойде и да отговаря пред народните представители, а и пред цяла България, заяви социалистът.

Председателят на парламента Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в уточни, че в момента министър-председателят присъства на заседание на Съвета по сигурността.

Филип Попов предложи заседанието на парламента да бъде прекъснато, докато премиерът не дойде в пленарната зала. Предложението беше подложено на гласувано и беше отхвърлено.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3374 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
stojan chadziev

2017.11.11 | 06:16

1
Da vi slusa vasite gluposti i kljukarstini,vas ve4e nikoj ne iska da vi brasne za sliva.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини