Сестрата на Бойко Борисов: Срещу проф. Петров беше проведена атака. Не съм разговаряла с брат ми по

  • 04 ноември 2017 08:59

  • 9929
  • 3
Сестрата на Бойко Борисов: Срещу проф. Петров беше проведена атака. Не съм разговаряла с брат ми по
©

Проф. Николай Петров и екипът му започнаха хард реформа в здравеопазването. Това беше атака срещу него. Явно е засеганл нечии интереси. За реформата в здравеопазването за необходими силни хора. Аз познавам много такива колеги, но те не могат да се отделят от професията си, за да се занимават с административна работа.

Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия сестрата на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г д-р Красимира Иванова. "Не съм разговаряла с брат ми по темата за оставката на проф. Петров. С него имаме договорка - той не разбира от бебета, аз от политика. Говорим си за внуци. Преди седмица станах баба на близнаци. Единият се казва Красимир, другият е Борис. Борис е родово име. Все още казваме на брат ми Боби. Не мога да му казвам г-н премиер, извън обществено място. В началото много ми тежеше и не можех да спя, като избухнеше някой скандал. Сега вече се чудя за моя брат ли говорят тези хора. Нямам възможност да го критикувам за каквото и да е било. Аз стоя далеч от тези процеси съвсем умишлено. В болницата никой не ме нарича сестрата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това е абсурд. Ние тук сме колеги", завърши тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9929 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
men

2017.12.15 | 13:23

3
Гледай какъв късмет има жената. Да бъде сестра на министър председател, обаче той да се казва Бойко Борисов. Де да беше царят, Станишев или Виденов поне, щеше да си ръководи някоя модерна клиника и ако не в България, то поне някъде на запад.
ФЕДОСОФФ

2017.11.05 | 18:24

2
.....Срещу проф. Петров беше проведена атака........ ТАКА ДЕ ...ЧОВЕКЪТ СИ ОТКРАДНАЛ ЕДНИ ПАРИЧКИ (1,8 млн), А ТЕ ИСКАТ ДА ГИ ВЪРНЕ.....МИ КАК ДА ГИ ВЪРНЕ, КАТО ВЕЧЕ СЕ ОТЧЕЛ НА ПОЖАРНИКАРА, НА ЦАЦАТА...И НА КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КОЙ.....МУ-ХА-ХА

2017.11.05 | 15:26

1
Проф. Петров е седесарски мошеник, мястото на такива е в Белене.

Добави коментар

Водещи новини