Вицепремиерът и министър на отбраната на Македония на официално посещение в България

  • 02 ноември 2017 07:26

  • 1406
  • 0
Вицепремиерът и министър на отбраната на Македония на официално посещение в България
© фейсбук

Заместник министър-председателят и министър на отбраната на Република Македония Радмила Шекеринска e на официално посещение в България, това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Шекеринска е по покана на вицепремиера по обществения ред и сигурността и министър на отбраната на републиката Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

 Целта на посещението е да бъде обсъдено развитието на двустранното сътрудничество в областта на отбраната. Двамата министри ще подпишат два протокола за сътрудничество в областта на дейността на Военновъздушните сили и за извършването на дейности по осигуряване на лабораторни изследвания.

В рамките на визитата си в София министър Шекеринска ще има среща с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ще посети Националния военен команден център.

Официалното посрещане на заместник министър-председателя и министър на отбраната на Република Македония Радмила Шекеринска с пълен военен церемониал и церемония по полагане на венец пред паметника на Незнайния воин ще се състои от 09.20 ч. След подписването на протоколите за сътрудничество, в 12.35 ч. министър Каракачанов и министър Шекеринска ще направят изявления за медиите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1406 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини