Борисов се срещна с депутати от комисията по регионално развитие на Европейския парламент

  • 30 октомври 2017 11:48

  • 1106
  • 0
Борисов се срещна с депутати от комисията по регионално развитие на Европейския парламент
© Министерски съвет

Кохезионната политика на Европейския съюз намалява разликите между държавите-членки. В България това може да се види във всеки град, виждаме инфраструктурата, която е изградена през последните 10 години, виждаме построените пречиствателни станции, заводи за преработка на отпадъци, метро.

Това посочи министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на среща с членовете на комисията по регионално развитие на Европейския парламент, председателствана от Искра Михайлова, съобщиха от правителствената пресслужба. Усилията в тази посока не трябва да спират. България се доказа като надежден партньор и отговорна страна-членка на Европейския съюз, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Членовете на Комисия по регионално развитие се обединиха, че председателството на Съвета на ЕС идва в точния момент за България, защото страната може да покаже реалните постижения от Кохезионната политика и споделените ползи за всички държави членки.

Ние ще положим всички усилия да насочим дебатите по време на Българското председателство на Съвета в конструктивна посока, така че да се стигне до работещи решения за развитието на Европейския съюз. Изправени сме пред изключително трудни предизвикателства, а на този фон ние, всички държави членки, трябва да се обединим около Финансовата рамка за следващия програмен период, подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Всички държави и европейски институции трябва да насочим усилията си да направим европейските инвестиции по-ефективни, по-лесни и по-бързи за изпълнение, по-видими за гражданите.

В срещата участваха още вицепремиерът Томислав Дончев, Искра Михайлова, член на Европейския парламент и Председател на Комисия по регионално развитие, както и евродепутатите Андрей Новаков, Ангел Джамбазки, Станислав Полчак, Йоахим Целер, Констанца Крел, Йенс Нилсон, Матхийс ван Милтенбург, Юнус Омарже.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1106 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини