Избрано бе временно ръководство на Младежи ГЕРБ в област Добрич (снимки)

  • 15 октомври 2017 14:37

  • 2299
  • 4
Избрано бе временно ръководство на Младежи ГЕРБ в област Добрич (снимки)
© ГЕРБ

Временно ръководство на Младежи ГЕРБ в област Добрич бе избрано на работно заседание, в което участваха председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и Националният изпълнителен съвет на младежката организация на партията.

Присъстваха и народните представители от ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова и Пламен Манушев, който е и областен координатор на партията, както и общинският ръководител в Добрич Красимир Николов.

„Едно от първите решения на временното областно ръководство на ГЕРБ в Добрич бе да положим всички усилия и да възстановим младежката организация на ГЕРБ“, посочи при откриването на форума Пламен Манушев.

Единодушно участниците в заседанието избраха новото ръководство на МГЕРБ в област Добрич, като предстои то да бъде утвърдено и от ИК на партията. За председател бе избран 28-годишният икономист Живко Желязков, който работи в Тервел. Организационен секретар е Димитър Николов от Балчик. Той е 31-годишен специалист по информационни технологии.

В новото областно ръководство влизат още Мария Райнова от Каварна /технически секретар в частна фирма/, Ваня Кулева от Генерал Тошево /икономист в аграрния сектор/, Ангел Петков от Добрич /ИТ специалист/.

"Ще градим заедно, за да постигнем видими резултати, заявиха от новото областно ръководство на МГЕРБ. „Разчитаме на вас, защото вие сте бъдещето на ГЕРБ и на България”, заяви Пламен Манушев. Георг Георгиев препоръча на новото ръководство да бъде проактивно. По-късно млад кипарис бе засаден в двора на храм „Свети Георги”.

Това се случи в деня, в който почитаме Св. Петка Търновска, приемана като закрилница на българския народ и държава. Вечнозеленото дръвче, което е считано за символ на новото начало, бе засадено от председателя на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, членовете на Националния изпълнителен съвет и младежки структури на партията от областта.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2299 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.10.15 | 20:13

3
Боли ме точно хоя за герберасоседерастията

2017.10.15 | 20:13

4
Като те боли ела на преглед при мен ! Може да си хванал някоя срамна болест -:"то е като спина!",както беше казал класика ...
Червен маймунопитек -рубладжия

2017.10.15 | 19:46

2
И ние имаме подобна структура -- младежко БСП ! Нашите "младежи " са със средна възраст 75-80 години .
RIP Винету

2017.10.15 | 19:46

1
...И се нарекоха: отбор "Бахур" и отбор "Суджук" .....

Добави коментар

Водещи новини