Депутат от ОП: ДПС не ценят етническия мир

  • 13 октомври 2017 17:35

  • 2616
  • 2
Депутат от ОП: ДПС не ценят етническия мир
©

Не искам да коментирам изявленията на партия, която не цени етническия мир в България. Много бързо забравихме времената, когато тази партия говореше за порции и разпределянето на тези порции. Много бързо забравихме, че охранители на г-н Ахмед Доган биха журналист. Забравихме, че запалиха 12 коли на една медия.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от Обединени патриоти Йордан Апостолов. "Всеки човек може да направи някакви изказвания. Може да е бил провокиран, може да са били заснети определени кадри. Не искам влизам в кожата на Валентин Касабов, но някои от репликите не може да се употребяват. Правителството постигна много успехи за 5-6 месеца и това явно дразни опозицията. БСП и ДПС винаги са играли заедно", каза още той.

"В ОП сме три формации и всяка носи някаква различност в своето поведение. Нормално е да има някакви вътрешни противоречия, но това не означава, че нашата коалиция е нестабилна. Нашите виждания съвпадат на повече от 80%. Ние защитаваме обща теза. Няма никакъв конфликт между нас. Просто има различни виждания", разкри Апостолов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2616 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
дуци

2017.10.16 | 01:07

2
Ей друговерецо долен ядеш хляба БЪЛГАРСКИ куче мръсно!

2017.10.16 | 01:07

1
TI SI EDIN NAKAKAN MIRIZLIV GIAURIN

Добави коментар

Водещи новини