Цветан Цветанов се срещна със заместник-главния прокурор на Бавария Андреас Вимер

  • 11 октомври 2017 13:37

  • 972
  • 2
Цветан Цветанов се срещна със заместник-главния прокурор на Бавария Андреас Вимер
© ГЕРБ

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща със заместник-главния прокурор на Бавария Андреас Вимер и говорителя на Генералната прокуратура на Бавария Йоахим Етенхофер.

Срещата се проведе в сградата на Генералната прокуратура в Мюнхен. По време на разговора Цветанов запозна Вимер и Етенхофер с приетите законодателни решения в българския парламент през последните години като постави основен акцент върху антитерористичния закон.

Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че сред основните приоритети в работата на мнозинството в българския парламент попадат и основните задачи от Програмния документ на Европол за периода 2018-2020 г. – борбата с корупцията, организираната престъпност и киберпрестъпността.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна заместник-главния прокурор на Бавария и с приоритетите на българското председателство на Европейския съюз. Централно място сред тях имат европерспективата и сигурността на Западните Балкани. По време на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа припомни традиционно доброто сътрудничество между България и Бавария и заяви, че се предприемат стъпки за разширяването му. Той подчерта огромната полза от проведените обучения през 2010 и 2011 година в Бавария, които бяха свързани със специализацията на разследващите полицаи и прокурорите, които работят срещу тежката организирана престъпност и корупцията. Тъй като в Бавария централен орган в борбата с тероризма е Генералната прокуратура, българското правосъдно министерство и разследващите органи у нас ще могат да работят в партньорство с баварските си колеги. Основен акцент в тази насока ще бъде работата по съвместни разследвания по Евроджъст.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
972 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.12 | 19:52

1
да му разкаже как прецакаха един достоен българин който разкри престъпленията на комунистическия режим
ХАХ

2017.10.12 | 19:54

2
ДА МУ РАЗКАЖЕ КАК БЯГА ТВОЯ ТЪПАНАР ОТ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА........ГАЛОШ ОТ ГРОБ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини