Бойко Борисов: Ако аз наградя Цветанов и Дянков, ще ме убиете с камъни

21 януари 2012 06:23

Бойко Борисов: Ако аз наградя Цветанов и Дянков, ще ме убиете с камъни
© Булфото
12664 43

Вицепрезидентът Ангел Марин с основание е върнал ордена “Стара планина”, тъй като не го заслужавал. Това заявява Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред “24 часа”.

“Представете си утре аз да изляза и да кажа, че награждавам Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Ами вие ще ме убиете с камъни, бе хора! Ами бил се обидил и го върнал... Според мен той постъпи правилно – този орден той не го заслужаваше”, казва Борисов. Той коментира речта на новоизбрания президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, произнесена след официалната му клетва в Народното събрание. Според лидера на ГЕРБ това е “изключително смислена и програмна реч като общи цели на държавата”.

Запитан дали иска НСО и НРС под свой контрол, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отговаря, че мястото на НРС е в изпълнителната власт. Трябва да има закон и за двете служби, за да работят нормално. Премиерът намира за съвсем нормално човек като досегашния шеф на НРС Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след, “който е оглавявал много години разузнаването, да му се даде няколко години възможност да работи в държавните структури”.

От друга страна НСО трябва да остане към президента, добавя Борисов. Най-важният аргумент за това е, че НСО пази и опозиционните лидери, и застрашени лица, и е добре да бъде отдалечена от изпълнителната власт.

Борисов намира сходство между сегашните действия на БСП и ДСБ. Според него те действат като една партия, говорят по един и същи начин, партнират си, изслушват се. “Много ми е приятно да ги гледам и да ги слушам, просто като мартенички са скачени ДСБ и БСП”, казва Борисов. Той честити на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на новия коалиционен партньор Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. За националистическата партия Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г казва “Ние нямаме общо с “Атака”. Премиерът посочва, че за него етническият мир е по-важен от властта.

Запитан защо бе отстранен Андрей Иванов от шефското място в СОС, Борисов казва, че управлението на общинския съвет не е работа само на ГЕРБ, а на 61 общински съветници от всички партии. Едно недоволство в СОС би попречило на работата на кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. “Ето защо най-правилното беше да сменим председателя”, казва премиерът.

За песимистичната прогноза, дадена от Световната банка относно икономическата стабилност у нас, Борисов коментира, че това е нормална реакция в ситуация на криза. “Когато се тресат големите държави в света, малките най-много да страдат. Когато европейската икономика е в такава стагнация, а фирмите нямат пари да покриват своите потребности, те започват да изнасят направените инвестиции обратно... Действително ситуацията е драматична. И България има голям шанс, че сме на власт. Другите нямаше да се оправят, независимо какви неща говорят. Не случайно народът на тези избори пак ни даде вот на доверие”, заявява Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Константин Тодоров
12664 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
АЛИ

2015.02.03 | 14:46

43
Хора ,внимавайте!!!!Чък Норис е подчинен на Бойко Борисов и следи форумите ...от НСБОП може да нахлуят всеки момент ,както сте си по пижама ...
marto

2012.01.22 | 16:57

36
ей Али, бягай се крий в джамията щото тука ще стане фашистко и тоя път няма само да ви смениме имената....

2012.01.22 | 23:00

42
Я Цвъко е насъскал кучетата да полаят малко в защита на господаря ! Смешни сте хора, вече никой не можете да заблудите, не се напъвайте излишно ! Дните на стопанина ви са преброени ! Той ще бъде запомен, като този, който съсипа икономиката на страната и с репликата за извнението на близките на убито дете и пържолките за кучето ! Най-гнусния диктатор в съвременната ни история !
AlexK

2012.01.22 | 17:14

41
Въпрос към радио Ереван : " С какви медали награждават в България ?" . Бърз отговор : " ТИКВЕНИ !!! "

2012.01.22 | 17:04

40
На Боко камъните ще са му малко, както и на приятелите му. На днешно време човек за да преуспее трябва да хване оръжието като по игрите и да излезе навън готов да реже глави. То и без това скоро май за убийство ще се дава награда, вместо да влизаш в затвора. То всичко се прави винаги в ощърб на свестните хора и сега световната тактика е такава. Тези които дърпат конците искат да убият нормалните и свестни хора. Боко дано награди кучето и да го подари на семейството с убитата Мирослава, че кучетата са по-важни от хората според нашия "велик" министър-председател.
Шпрота

2012.01.22 | 17:03

39
Ауу що с камъни бе, боко? нали вий сте единствените и незаменимите и ний българите заради вас жувейм бре, копелдак извънземен! Нали подреждате уж държавата бреееее????? Подреждате вий -бля! Най много да подреждате пачките от контрабандата с наркотици и контрабандното карго с цигари, алкохол и др.!!! Тикво Главна Гробарска, вас тримката с цвцв и социопата смион дупкофф-путкофф съвсем скоро ще ви линчуват и без да сте си раздали каквито и да са били награди! Само продължавайте да карате така - срещу природата не се рита, но тъй като сте кухи лейки ще гризнете дръвцето по възможно най-мъчителния за вас начин! Дерзайте - краят е близо - ВАШИЯТ БЕЗСЛАВЕН КРАЙ!!!

2012.01.22 | 17:03

37
То да го убият с камъни скоро ми се струва че ще стане с тези темпове с които работи за себе си :( с тази голяма дружина с големи джобове. Ей ... балгарска простотия дават му паре от баницата и той сега цялата иска да вземе. Кое нещо точно направи, че немога да го видия, а колко години минаха от както си на власт. Все комунистите са ти виновни. Дядо ти убиха, ама не казваш защо ? Аз ще имкажа на хората, поне товада знаят. Дядоти се скрил да не отиде на фронта и вместо да се крие се опитвал да закача чуждите жени... и кой ще го жали по онова време изменник и престъпник.

2012.01.22 | 17:03

38
Запознай се малко, бойко е последния човек който има файда да краде от държавата, целите и идеите му са във съвсем друга насока

2012.01.22 | 13:17

7
Ето на такова недоразумение му се вика надута гайда! ..."България има голям шанс, че сме на власт. Другите нямаше да се оправят, независимо какви неща говорят". Нахален мръсник, който с помощта на продажници и глупаци скоро ще се самообожестви! Но нека да не забравя, скривайки мутренското си минало, че човек без минало няма бъдеще.
Иван

2012.01.22 | 16:03

35
Колкото и да си неосъзнат и неадекватен, ти е простено, Г-не с №6 от форума, просто защото си българин (надявам се). Имаш огромния късмет, че не си прав във вижданията си. Ако наистина "социалната" партия беше на власт последните 2 години, сега нямаше да си пишем сладко-сладко по форумите, защото щяхме да сме със "социален" и "социалистически" ток и Интернет, т.е на тъмно и без шанс за оцеляване.

2012.01.22 | 16:03

34
Кво толкоз са направили тия двамата бе,нали са много успешни ,ама май само за него.Значи знае ,че хората ги мразят и защо ли?
agabaga

2012.01.22 | 16:03

33
Мълчи гадът. Хитър Петър.

2012.01.22 | 16:02

32
Дали го е заслужавал, това е друг въпрос. Ти тикво, кажи защо подписа?

Добави коментар

Водещи новини