Цветанов: Трябва да се създадат механизми за устойчивост, ефективност и прозрачност на политическия

  • 10 октомври 2017 11:34

  • 706
  • 2
Цветанов: Трябва да се създадат механизми за устойчивост, ефективност и прозрачност на политическия
© Фейсбук

Важно е да се създадат механизми за устойчивост, ефективност и прозрачност на политическия надзор над Европол.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още написа той:

"Важно е да се създадат механизми за устойчивост, ефективност и прозрачност на политическия надзор над Европол. Това заявих по време на работна среща с ръководителя на делегацията на Естония в Съвместната група за парламентарен контрол на Европол Райво Аег. С него разговаряхме в Брюксел в рамките на Учредителната среща на Групата за съвместен парламентарен контрол над дейността на Европейската полицейска служба. По време дискусията с Райво Аег се обединихме около твърдението, че има напредък по формирането на консенсус за приемането на процедурните правила за функционирането на Групата за съвместен парламентарен контрол на дейността на Европол".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
706 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.10 | 11:58

2
Когато един прост човек се прави на интелигент ето какво се получава.

2017.10.10 | 11:56

1
Какво приказва тупан? Че Европол е корумпиран, ама и надзирателите му не са чисти, та трябват механизми за наблюдението им?

Добави коментар

Водещи новини