Депутати от ГЕРБ: Деляне, не се поддавай на комунистическите манипулации (обновена+видео)

  • 04 октомври 2017 09:34

  • 6982
  • 10
Депутати от ГЕРБ: Деляне, не се поддавай на комунистическите манипулации (обновена+видео)
©

Опозицията се опитва да дестабилизира страната. Те не искат да има единство и разбирателство в този толкова важен момент за България. 

Това каза от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски по време на днешните дебати относно депозираната оставка на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. "В последно време сме свидетели на долни теми, които засягат големи хора. Елена Йончева избяга от сериозните теми за фалитите на банките, за схемите на източване на държавата. Тя мина на едни много дребни и недостойни теми. Тези атаки са срещу достойни български депутати. Защо атакуват Хасково и Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:? Той на местно ниво разгроми комунистическата партия в региона и нямате нито един кмет. Той ви би, както Германия би Бразилия на световното първенство по футбол. Добрев е доказан професионалист в енергетиката. Деляне, приятелю мой, не се връзвай на тези комунистически номера. Не се поддавай. Те искат да се докопат до енергетиката и отново да крадат милиарди. Това им е целта. ти си нужен на България. Ако скочиш сега от кораба, няма да стигнеш до брега. Червените акули ще те разкъсат още във въздуха. Твоята кръв ще им се услади и те ще клатят кораба, за да падне още някой. Призовавам всички народни представители да не приемат оставката на Делян", завърши Гърневски.

Веднага след него думата взе и колегата му Антон Тодоров. "Трябва да знаете, че аз съм като мумията. Не се храня, не спя и винаги се връщам за ужас на червената мафия. От година и половина се опитвам да разбера от Корнелия Нинова дали е участвала в приватизацията на РМД "Техноимпекс". Тя е съдена за тази приватизация. Има ли морално право тя да говори за Делян Добрев", каза Тодоров. По време на цялото му изказване депутатите от БСП за България не спряха да тропат по банките и да дюдюкат, а председателят на НС Димитър Главчев нееднократно предупреди Тодоров, че трябва да говори за оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6982 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
ГЕРБ са боклуци

2017.10.05 | 13:20

10
Пък и нямат срам помиите от ГРОБ,за какви комунисти говорите като всички вие скапани цървули сте деца и внуци на такива комунисти,майка ви нахална да иба.
сектата ГРОБ създадена от сереуто и парите на соро

2017.10.05 | 10:57

8
СХЕМАТА, Цветанов - Добрев - Борисов! ГЕРБ не е класическият тип мафия, защото не извършва престъпната си дейност в противоборство с държавните институции, а цялата дейност на тази престъпна група се реализира благодарение и с помощта на държавните институции. На върха е Бо

2017.10.05 | 10:57

9
СЕКТАТА БСП Е КЛАСИЧЕСКИЯ ТИП МАФИЯ

2017.10.04 | 18:24

7
един от най-корумпираните комунистически кметове нарича другарите си червени....

2017.10.04 | 18:24

6
новини.бг? по скоро гербаджийска психиатрия.бг
ninova da vra6ta parite

2017.10.04 | 18:24

5
ot texnoimpeks,ina4e u majkia kau6....
член на БКП

2017.10.04 | 18:24

4
Този на снимката е идеалният образ на правоверен секретар на Първична партийна организация /ППО на БКП/ на областно ниво. Спас Гърневски се казва нали. Познавам го от една сбирка на партийния актив на която той прочете свои вдъхновени стихове в прослава на БКП-НАШАТА ПАРТИЯ
не е ли тъй

2017.10.04 | 15:04

3
Каква красива, интелигентна и благородна физиономия съветва Момченцето \"сив кардинал\", вседържац на властта за назначения, придобивки, поръчки и т.н. Не е необходимо,гърнец, той си е по потекло комунде, както и ти. Засрамете се бе, наведете глава и се извлечете от властта.

2017.10.04 | 14:13

2
Това ми прозвуча. "Не се предавай Деяне, че после и наще задници ще вземе да лъснат" 9/10 от Герберите са отрочета на бивши кадри (Най-вече второстепенни, издигнали се до някакво посче с много лизане) на БКП и сами са членували в партията готови да разкъсат всеки който е бил

2017.10.04 | 11:12

1
ХАХА ТАКА СИ Е, НО НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ. ЧЕРВЕНИТЕ АКУЛИ СА ВЕЧЕ МЪРШИ С ИЗВАДЕНИ ЗЪБИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини