Политолог: Без структури Слави Трифонов ще изгори като метеор в политиката (аудио)

  • 27 септември 2017 13:51

  • 10620
  • 5
Политолог: Без структури Слави Трифонов ще изгори като метеор в политиката (аудио)
© Фейсбук

Не знам доколко Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е наясно, че хората, които ходят по концертите му, не са гласоподавателите му. Това каза пред Novini.bg политологът Любомир Стефанов по повод влизането на шоумена в политиката.

Доколко е наясно с това какво е професионалната политика и какво си мисли, че е професионалната политика, е разковничето за успеха му. Успехът на една формация с претенции зависи от нейната структура. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, когато и да се яви на избори, без структури, без хора зад гърба си, които да вършат черната работа - разпределение на материалите, достигане на симпатизанти, подбиране на застъпници, агитиране на партийни членове, създаване на усещане за присъствие не само на централно ниво във вечерното му шоу, а по места сред гласоподавателите...не знам доколко е наясно с тази работа. Без такива хора отсега мога да му кажа, че ще бъде поредният метеор, който ще блесне и ще изгори със страшна сила, заяви Стефанов. Като подобни примери политологът посочи Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и Жорж Ганчев.

Всеки опит да се влезе в политиката трябва да бъде сериозен. Като искаш да влизаш в политиката, трябва да го направиш сериозно – с цялата яснота и съзнание, че се заемаш с нещо, което не е просто, за да направиш на някой мръсно и защото не ти харесва, да му навреш манифеста в очите. Влизаш в политиката, не за да отмъстиш някому, а да допринесеш с нещо добро. В държавната дейност гледаш цялото общество, не гледаш само себе си. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ги говори много хубаво тези работи, тъй като натрупа опит в комуникирането с различни публики, но искам да видя партийния му манифест, не само политическите му намерения. Искам да видим структурата на тази бъдеща партия, искам да видим контролните му органи. По тези неща ще си пролични какво му е намерението, иначе всичко останало е шоубизнес, каза още пред Novini.bg Любомир Стефанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10620 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Кико

2017.10.21 | 16:47

5
Стига глупости сте говорили всички. Започна да ви пари под гъ.. НАЛИ???
що не поискаш да видиш

2017.10.21 | 16:47

4
структурата и контролните органи на герб и в качеството ти на какъв ще ти ги дадат ...
ИСКАМЕ СЛАВИ

2017.10.21 | 16:47

3
ГРОБАРСКИ БОКЛУЧАРИ
СЛАВИ ПЛАШИ БОКЛУКА ГРОБ

2017.10.21 | 16:46

2
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ. УБИЙ ТАЯ БОЯДИСАНА ГАД И СПАСИ БГ ОТ СКАПАНИ ИДИОТИ И ГУНГЕРИ КОИТО НИ ПОРОБИХА КАТО ПРЕЗ ТУРСКО.......НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ. УБИЙ ТАЯ БОЯДИСАНА ГАД И СПАСИ БГ ОТ СКАПАНИ ИДИОТИ И ГУНГЕРИ КОИТО НИ ПОРОБИХА КАТО ПРЕЗ ТУРСКО.......

2017.10.01 | 11:53

1
От глупав, по глупав! Нещата, които ще се случат, вече са се случили в главите на хората от които зависи! Кога ще го обявят на плебса си е тяхна работа! Слави го знае, но много хора- не Включително и този псевдополитик!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини