Борисов: Проверките относно "Емко" да са в съкратени срокове

  • 21 септември 2017 13:06

  • 2435
  • 7
Борисов: Проверките относно "Емко"  да са в съкратени срокове
© Булфото (архив)

Максимално да се съкрати срокът на проверките по отношение на завода „Емко“, поиска министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на днешното правителствено заседание.

По думите му връщането на лиценза зависи от това да бъдат коригирани грешките и да се изпълнят указанията на проверяващите. „По всички военни заводи и складове текат проверки, така че тя не е насочена към тях, но доста складове гърмяха, доста жертви дадохме, доста безобразия се откриха, говоря - в много фирми. Хората трябва да знаят, че всичко зависи от това да си коригират грешките и съответно в рамките на тази една-две седмици максимум, ако са си ги отстранили, да им се върне лицензът“, казва премиерът Борисов, съобщиха от правителствената пресслужба.

Ето какво каза още Борисов на министрите по темата „Емко“:

Бойко Борисов: Караниколов, по темата „Емко“. МВР, до една седмица максимално да се съкрати срокът, службите „КОС“ да направят всички проверки, които се правят, и до 6 октомври, ако са отразени съответно, хората там и работниците да знаят, че ще им се върне лицензът. Така че, до 6 октомври да направят всичко възможно, там някъде – 5, 6, 7 октомври, тази тема да приключи, сиреч да си изпълнят всички указания на служба „КОС“. По всички военни заводи и складове текат проверки, така че тя не е насочена към тях, но доста складове гърмяха, доста жертви дадохме, доста безобразия се откриха, говоря - в много фирми. Хората трябва да знаят, че всичко зависи от това да си коригират грешките и съответно в рамките на тази една-две седмици максимум, ако са си ги отстранили, да им се върне лицензът. Това трябва да бъде, като стигне до хората.

Емил Караниколов: Вчера на брифинга, който имах, точно това ги помолих абсолютно всички - да отстранят нередностите. Целият Междуведомствен съвет е поел този ангажимент.

Бойко Борисов: Кога имаме пак Междуведомствен съвет?

Емил Караниколов: На 25 има извънреден, в който ще получим информация от служба „КОС“, от „Пожарна безопасност“. В случай, че са отстранени, още тогава ще предприемем действия.

Бойко Борисов: Добре.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2435 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Дааа

2017.09.26 | 19:17

7
След това в коридора: Кара, натискай и мачкай още 2 седмици, да им пропаднат договорите и ще ги лапнем без пари.
руската КОЧИНА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ИСТИНА !!!!

2017.09.26 | 19:17

5
БОЙКО АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ЗАИГРАВАШ СЪС руските БОКЛУЦИ ПИЯНИ ЩЕ ИЗГОРИШ КАТО ФАКЛА
ей кравар

2017.09.26 | 19:17

6
да ми го духаш

2017.09.26 | 19:17

4
Мутра и боклук - мутрук
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ

2017.09.26 | 19:17

3
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ.....НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ...УБИЙ ТАЯ ГАД И СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК.. МИЗЕРИЯ ..ЛИШЕНИЯ..И БИЗНЕСМЕНСКИ ИЗЧАДИЯ.....

2017.09.26 | 19:17

2
мри тикво скопена от Доган
Blue

2017.09.21 | 22:49

1
Zakopchah si cipa sled kato si pochesah starite maduri

Добави коментар

Водещи новини