Петър Курумбашев: С посещението на Макрон си издействахме само няколко снимки по морето (видео)

  • 31 август 2017 07:55

  • 5732
  • 3
Петър Курумбашев: С посещението на Макрон си издействахме само няколко снимки по морето (видео)
© БТВ

Не разбрах в какво се състои триумфът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във външната политика. Това каза в сутрешния блок на БТВ евродепутатът Петър Курумбашев.

При разговорите на премиера с френския президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на по-скоро видях отстъпление в националния интерес по темата с командированите работници. Тази мярка очевидно ограничава европейската директива за свободното движение на хора, стоки и услуги. Опасявам се, че Макрон се опитва да решава вътрешнополитически проблеми с опити да действа през правото на Еврпейския съюз. Това очевидно не е в интерес на редица страни от Централна и Източна Европа, включително и България, заяви Курумбашев.

Можем да попитаме френския президент защо, след като е толкова загрижен за командированите българи в държави от Европейския съюз, френските компании в България не плащат същите заплати на работниците, като на служителите си във Франция, добави евродепутатът.

Не виждам, ако подкрепим Франция за командированите работници, това да ни се върне като подкрепа за Шенген и Еврозоната. Там или сме изпълнили изискванията за членство, или не сме ги изпълнили. С това посещение успяхме да си издействаме само няколко снимки по морето, коментира Петър Курумбашев.

По думите му кабинетът "Борисов 3" не се различава по никакъв начин от предишните две правителства. "Борисов 3" е правителство на статуквото. Не виждам да се правят никакви реформи, още повече, че в кабинета има хора с опит. Все пак искам да поздравя правителството за сключването на договора за добросъседство с Македония. Това е една добра стъпка, смята социалистът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5732 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Боби

2017.09.01 | 09:59

3
ДВУЛИЧЕН ПОМЯР.
АНТИБЪЛГАРИН В ДЕЙСТВИЕ

2017.09.01 | 09:59

2
Желанието на подобни уродливи червени мекерета е България да бъде изолирана от Европа и съседните страни. Така както беше при тяхното крадливо и компрометирано управление! Каква животинска злоба, ей!!!

2017.09.01 | 09:59

1
НЕ ГО ХАРЕСВАМ,ЗАРАДИ ОНОВА ПРЕДАВАНЕ НА КУ КУ ЗА АЕЦ КОЗЛУДУЙ,НО ЗА ФРАНЦИЯ Е ПРАВ.ДОШЪЛ МАКРОН ТУКА ДА НИ КАЗВА.ДА ОПРАВИ ФРАНЦИЯ ПЪРВО.

Добави коментар

Водещи новини