Нинова коментира посещението на Макрон и предстоящия парламентарен сезон (видео)

  • 29 август 2017 13:43

  • 6129
  • 7
Нинова коментира посещението на Макрон и предстоящия парламентарен сезон (видео)
©

Ние сме против Европа да се развива на две скорости. Смятаме, че предложенията, които идват от френска страна, застрашават някои основни принципи на Европейския съюз. Мога да дам пример със свободното движение на хора и стоки.

Това каза на пресконференция лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след заседание на Изпълнителното бюро на партията. Тя коментира посещението на френския президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на. "В парламента приехме промени в Трудовия кодекс. Ние задаваме един въпрос: Кога големите австрийски, германски и френски вериги ще започнат да плащат на една продавачка същата заплата, както в техните страни? Това е големият въпрос. Ако се продължава така, нашите осигуровки ще изтичат към големите европесйки страни. Искам категорично да заявя, че това не е антиевропейско говорене. Просто искаме да защитим българския интерес. Искаме да намерим обща политика, която да води до обединяване на Европа, а не до разделение. Не трябва да се спускат ултиматуми. България трябва да бъде много внимателна, когато тук се идва с една директива за командированите работници", разкри тя.

"Ние ще бъдем много активни по тази тема с началото на парламентарния сезон. Ще задаваме въпроси към министрите. Странно е, че социалният министър Бисер Петков отсъства от тези разговори. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г прие безусловно тази директива. Президентът Румен Радев изрази по-различно мнение и то е сходно с нашето, че трябва да се гледат и националните интереси", каза още Нинова.

"Предложенията на министър Владислав Горанов за промени в Закона за публичните финанси отново ще ощетят общините. Това е стара политика на ГЕРБ. Тяхната цел е да отпускат средства от излишъка на избрани от тях общини, а другите да се оправят както могат. На всички е ясно, че към българските граждани се подхожда диференцирано, спрямо това в коя община живеят и най-вече от кого е управлявана. Ще се борим срещу тази несправедливост", обяви лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6129 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ........СМАЖИ ГРОБАРСКА

2017.09.12 | 20:15

7
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ........СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК И РАЗРУХА И СКАПАНИ ГАДОВЕ/////НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ........СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАДЪК И РАЗРУХА И СКАПАНИ ГАДОВЕ/////НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ........СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БГ ОТ УПАД

2017.09.05 | 18:38

5
Друкаро Нинова, когато големите вериги започнат да плащат европейски заплати, ние ще купуваме стоките в тях на европейски цени. Днес те са много по-евтини и това ме устройва. Ти го знаеш, но ни праиш на балами. Е не минава!

2017.09.05 | 18:41

6
Боли те уя, ама мога и да не купувам при теб. И като не съм само аз, дето ви бойкотира, ще отидете при Карфур и Пени, които фалираха, а ти ще отидеш на борсата, сащото си прост, а простаци никой не наема.
ей буклук

2017.09.01 | 22:48

1
аз работя там и ме боли у.я ти на кви цени копуваш

2017.09.01 | 22:50

4
ЗАВИСТА МЪЧИ И МОРИ
НИНОВА И МИЛИОНЕРИТЕ ОТ ИБ НА БСП

2017.09.01 | 22:48

2
НИНОВА ,ИЗГОНИ МИЛИОНЕРИТЕ В БСП. ГЕРГОВ, ДОБРЕВ , ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ,... ВСЕ МИЛИОНЕРИ СЪС СПОРНО МИНАЛО. КАК СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ТЕЗИ ДРУГАРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? КАК ПРИДОБИХА СПА КОМПЛЕКСИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА ? БЕЗСРАМНИЦИ !
напразни надежди, човече

2017.09.01 | 22:49

3
Е, как да ги изгони, след като самата тя е милионерка?! Сигурно знаеш, че по времето на Костов тя приватизира чрез РМД по бандитски начин "Техноимпекс"! И стана милионерка за една нощ! И тя е от котилото на "социалните" милионери!!! Гарван гарвану око не вади, човече!!! Верно ли

Добави коментар

Водещи новини