Борислав Цеков: Кунева е част от европейските лидери

  • 02 юни 2011 19:26

  • 1103
  • 2
Борислав Цеков: Кунева е част от европейските лидери
© Интернет

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е кандидат на гражданското общество и на гражданските структури, затова и тя се обръща първо към гражданските структури, защото там е обществената енергия, там са реалните решения, идеи и експертизи, които помагат на реформите в страната, допълни Цеков.

Той каза още в в предаването „Това е България” на радио „Фокус”, че България има нужда от президент на гражданите, но който и да е познат, силен авторитет в чужбина пред нашите партньори.

Вижда в лицето на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 такъв човек, защото първият български еврокомисар е част от европейските лидери.
 

Последвайте канала на

1103 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.16 | 18:12

2
Hah po lo6o ot Kuneva prezident ne bqh 4uval...
тцтцтцтц

2013.02.16 | 16:51

1
Председател на института за каква политика?!?!?!?! модерна, надали едва ли! Всички читави чуждестранни инвеститори напуснаха България, защото политиката ни е всичко друго но не и модерна, точно обратното! Румънците ни однесоха направо, а за Турците да не говориме! Ходил съм два пъти в Турция, пъврия път 1991 година, нямаше нито един филм по телевизията без дублаж, тия не можеха да четат толкова бяха зле. Представете си изумлението ми, когато отидох миналата година! Коренна промяна, пълно с млади хора, със всеки можеш да се разбереш и на английски и на немски, че дори и на български. Как така се случи, че за двадесет години те дръпнаха толкова много, а ние затънахме тотално?!?! По последни статистики се оказва, че в Турция 48% от населението е под 28 годишна възраст и всички учат здраво! Май май, на това му се вика модерна политика! Тоя палячо от модерната политика изобщо да не се обажда , че е смешен направо!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини