Дойде й времето!

  • 02 юни 2011 18:21

  • 5128
  • 27
Дойде й времето!
© Getty Images

"Приятели, времето дойде. На 6 юни инициативен комитет ще обяви моята кандидатура за президент.

През изминалите месеци обиколих България, говорих с много хора. Срещите с вас бяха вдъхновяващи. Благодаря ви! Аз вярвам в хората на България".

С този постинг в официалната си страница във Фейсбук Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 обяви, че влиза в надпреварата за държавен глава на България като независим кандидат.

Обявяването на кандидатурата ще се състои на среща с широката общественост в зала "Александър" на столичния хотел "Радисън", съобщиха от прес офиса на Кунева.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 е първият български еврокомисар и първият комисар с ресор "Защита правата на потребителите" в Европейската комисия.

Тя е председател на Борда на директорите на Центъра за европейски политики и специален съветник за правата на пътниците на вицепрезидента на Европейската комисия и комисар по транспорта Сийм Калас.

НДСВ с безрезервна подкрепа

Ние от НДСВ безрезервно подкрепяме кандидатурата на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за президент на България.

Така шефката на жълтата партия Христина Христова коментира новината за кандидатурата на Кунева.

Председателят на НДСВ уточни, че все още няма политическо решение от Националния съвет на партията, тъй като няма и фактическа кандидатура, но това е формалност и не се очаква друго решение освен пълна подкрепа за г-жа Кунева.

Христина Христова информира, че като председател на партията е в постоянен контакт с регионалните структури на НДСВ и всички те заявяват, че застават плътно зад кандидатурата на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и зад стремежа й да събере широка гражданска подкрепа.

Крайно време е България да има държавен глава, който да не е затворен в тесни партийни рамки, един солиден президент за всички българи, изтъкна Христова.

Именно такъв кандидат е Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 – антипод на статуквото, на агресивността, на некомпетентността – доказан български политик в европейско измерение.

Затова НДСВ, като националноотговорна и либерална партия, ще подкрепи нейната кандидатура за президент на България, каза в заключение Христина Христова.

Червените: Не е изключено да подкрепим Меглена Кунева

Малко вероятно е, но не е изключено да подкрепим Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Това коментира депутатът от БСП Антон Кутев пред Информационна агенция КРОСС по повод съобщението, че инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за президент.

Кунева има достатъчно добър рейтинг за да се кандидатира за президент.

Лично аз на този етап имам други предпочитания, но й пожелавам успех, посочи Кутев.

Той припомни, че кандидатурата на БСП ще бъде избрана по определена методика и се очаква да бъде ясна към края на юни.

Дони: Редно е следващият президент да е жена

По информация на Дарик радио, в Инициативния комитет в подкрепа на Кунева влизат скулпторът Георги Чапкънов, певецът Дони, актьорът Чочо Попйорданов, филмовият режисьор Иглика Трифонова, както и неправителствени организации.

Пред Дарик Добрин Векилов-Дони обясни своята подкрепа:

"Най-малкото, защото я познавам лично, защото й вярвам, защото България е в женски род и мисля, че е редно следващият президент да е жена. Ще помагам с каквото мога, с идеи, тя умее да слуша, умее да казва, че е сгрешила, когато е сгрешила, няма безгрешни хора”.

Последвайте канала на

5128 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар

2014.07.02 | 10:45

27
Първановото мекере Слави всъщност стана милионер със взиманите рушвети да прави компроматни предавания срещу хора на десницата ! КГБ плаща доста пари на Дългия за да подкрепи това безлично подобие на жена
Румен Путков

2014.07.02 | 10:45

26
Първановото мекере Слави всъщност стана милионер със взиманите рушвети да прави компроматни предавания срещу хора на десницата ! КГБ плаща доста пари на Дългия за да подкрепи това безлично подобие на жена
Кънчо

2011.06.05 | 09:45

25
Вчера бсп заявиха, че ще застанат зад кандидатурата и за Президент. Това дава отговор на много въпроси и става ясно, чии интереси ще защитава червената бабичка. Как има очи да се показва по медиите изобщо?!?!
2011

2011.06.05 | 00:44

24
Боже, защо наказваш България? Защо отново кандидат президенти да са хора с доказано вредно отношение както към страната,така и към хората в нея !

2011.06.05 | 00:43

23
тази госпожа взе че си повярва.добре е да се впусне в надпревара за да види какъв боклук е.
roy

2011.06.04 | 22:29

22
v na4aloto kogato se 4u 4e iska da se kandidatira-mi beche smechno.sled tova 4e e nagla karieristka,no sega ve4e se strahuvam.tia kupuva mediite,jaltite i veroiatno i dps.kato nichto mogat da ia izberat-da ne dava gospod.mnogo hora niama da glasuvat i chte stana kakto izbraha parvanov-znaem s 4ii glasove.chte triabva da napusna balgaria.tuka chte prodaljava da sa na vlast nichtojestva
Станислав Костов

2011.06.04 | 21:42

17
ти България я напусни от сега, не чакай избори.Прост човек си,личи си,не се старай да изглеждаш оригинален,не ти се получава.С твоят глас и на такива като тебе я докарахме до тук.Така ,че отсъствието ти само ми дава надежда за нещо по-добро.
roy

2011.06.04 | 22:29

21
v na4aloto kogato se 4u 4e iska da se kandidatira-mi beche smechno.sled tova 4e e nagla karieristka,no sega ve4e se strahuvam.tia kupuva mediite,jaltite i veroiatno i dps.kato nichto mogat da ia izberat-da ne dava gospod.mnogo hora niama da glasuvat i chte stana kakto izbraha parvanov-znaem s 4ii glasove.chte triabva da napusna balgaria.tuka chte prodaljava da sa na vlast nichtojestva
Стоян

2011.06.04 | 22:28

20
след това което направи тая смрад на евроизборите не искам да чувам за нея. Ако сте забравили тя прикани :"гласувайте за мен" и после каза еми аз съм си добре нека влезнат 2 сопола от ндсв
Станишев

2011.06.04 | 22:28

19
Ако не знаете, пак ще гласувате за БСП : Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван Пръмов, от когото има един син - Александър Пръмов. Етърва ѝ Уляна Пръмова е омъжена за другия син на Иван Пръмов - Климент. Тя е генерален директор на БНТ (2004-2010).
Пръмов

2011.06.04 | 21:33

16
Първановото мекере Слави не прави нищо без пари.Въпрос - кой и с какви пари плати на Дългия за да подкрепи тая безлична и послушна фигура?Блюдолизкият и нрав пролича докато беше еврокомисар-изпълни всички поръчки на силните и не направи нищо за България, а можеше толкова много...
!!!

2011.06.04 | 21:43

18
Дългия има толкоз пари,че и идея си нямап,няма нужда някой да му плаща.............

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини