Илхан Андай: На британеца, задържан с двете българки, присъдата му е сигурна

  • 28 юли 2017 09:01

  • 15801
  • 5
Илхан Андай: На британеца, задържан с двете българки, присъдата му е сигурна
©

Единственото сигурно е, че задържаните в Турция нашенки не са имали помагачи и не са участвали в по-голяма група. В противен случай полицията нямаше да оповести информация, че са задържани две българки и британец.

Това каза в студиото на БТВ журналистът Илхан Андай, който коментира темите за задържаните български гражданки в Турция и смяната на посланик Гьокче. "На британеца присъдата му е гарантирана, защото има снимков материал. Майката най-вероятно ще бъде освободена на осмия ден, защото дъщерята ще поеме отговорност за нея. Със сигурност те на са в "черния списък". Това е ясно. Турските власти имат право да не огласяват информация, защото се намират в извънредно положение. Вероятно МВнР има повече информация кога са задържани двете жени. Според мен дъщерята е направила несполучлив избор на спътник в живота чрез социалните мрежи. Тя е учила на Запад и изглежда умно момиче, което не би се забъркало в подобно нещо. Надявам се да е така", допълни той.

"Сюлейман Гьокче трябваше да си тръгне много отдавна. Той несъмнено е много суетен и с огромно самочувствие. Той със сигурност не е в отбора на приятелите в България. Грешките му са две. Направи лош анализ пред Реджеп Ердоган за ситуацията в България и говореше са Сарай, но заложи на хората, които са пребивавали в този Сарай. Той направи римейк на Възродителния процес и влезе в дома на всеки български мюсюлманин. Това е втората му грешка. Развали на рахата на българските мюсюлмани и ги раздруса. Опитваше се да им каже за кого да гласуват. Гьокче заложи бомби и новият посланик на Турция, който е много подготвен дипломат, ще играе ролята на сапьор", категоричен беше Аднай.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
15801 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.10.23 | 14:05

5
Илхане-Адонай-Маймунай,ако беше Тошово време смяната на името ти с Българско име както си е редно,ти беше в "кърпа вързано" както казват в анадола
Даа

2017.08.02 | 18:59

4
Този "анализатор" Илхан също е в ``черния списък`` със забрана

2017.08.02 | 18:53

3
Ilhane biagay v gorata,tam ti e miastoto
Ввв

2017.07.31 | 21:57

2
Кой нормален ходи в Турция питам аз,тя изпада в изолация,благодарение на подивялата маймуна Ердоган
Мархаба кардашлар

2017.07.30 | 00:06

1
Е как кой -- Нискостебленото Диктаторче , нали се изявява като ментор и износител на диктатура !

Добави коментар

Водещи новини