Валери Симеонов смята, че корупцията по морето стига до ниво министър

  • 26 юли 2017 18:40

  • 12872
  • 13
Валери Симеонов смята, че корупцията по морето стига до ниво министър
©

Когато се установи нарушение - веднага се взимат мерки. Това един добър подход в политиката на правителството. Нашата реакция няма да е по-различна. Ще изчакаме да се произнесе съдът и след това Анелия Велева ще бъде изключена от партията. Това каза вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Симеонов бе категоричен, че в случая с нападението в Асеновград всички институции са си подали ръка и са успели да овладеят положението. „Всички си вършиха работата. Не се допусна да се стигне до етническа война. Положението се успокои. Сега вече винаги има полицаи, прекрати се практиката язовира да се използва за къпане, основно от представители на гетото. Премахнати са 16 постройки, което много бърза процедура. Още 17 имат връчени заповеди. така ще бъде докато се въведе законност. Изведени са над 830 лица без адресна регистрация“, каза Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Надявам се до края на август да има е участък и сигурност“, добави той.

Вицепремиерът и лидер на НФСБ демонстрира и по-умерена риторика спрямо циганите. „Тези хора няма къде да ги изгоним. Те са родени тук, израснали тук. След десетилетия голяма част от тях стават добри хора. Предприели сме доста сериозни комплексни мерки за интеграцията им. Направихме всичко възможно решението от МС за по-строгите мерки срещу родителите, които не пускат децата си на детска градина и училище, да започва да действа от тази година. Започваме да въвеждаме ред. Престъпността основно се генерира в гетата с концентрирано ромско население. Там ще се наложи един друг подход, но на по-следващ етап. Ще е нужен по-строг контрол“, каза Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Никога по никакъв начин не сме прибягвали до тези гласове“, категоричен бе Симеонов. „Последователни сме. Няма как тези гласове да се съешат с нашите. Това са лесни гласове за придобиване. До момента съм показал, че като съм се захванал с нещо, го докарвам до край“.

По отношение на обвиненията, че с акциите си по морето искал да сложи ръка на Слънчев бряг, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 каза: „Мерките, които предприехме вече дават резултати. Констатирали сме много злоупотреби и тази реакция е кампания по окепазяване. Голяма част от обектите по плажовете се държат от знакови лица от мутренските времена. Не се притеснявам, защото тази коса е побеляла от блъскане в стената. Корупцията стига до ниво министър. Не мога да говоря без да имам категорични доказателства. Сигналите, които имам ще бъдат предоставени на прокуратурата. Схемите на плажовете не ми се предоставят, защото били търговска тайна. Министър Ангелкова не ми дава информация за някои знакови плажове“, призна Симеонов.

Той добави, че шефката на ДНСК се опитала да го убеди, че един обект от декар и 300 е преместваем обект. Само от концесия на плажове държавата получава 8 милиона на година годишно, а това е смешно. Министерството и общините носят отговорност, за това което се случва по плажовете. По отношение на преместваемите обекти или чаршаф пазарите, разрешение се получава от министерството, а контролът се осъществяват от общините“, каза още Симеонов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12872 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2017.07.29 | 01:24

13
МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА Е ТВОЙ. ВЕЧЕ СЕ ХВАЛИ ЧЕ БИЛ ПОСРЕЩАЛ "НАЙ-ГОЛЯМАТА НАУЧНА ОБЩНОСТ В ЕВРОПА" КОЯТО НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ И ПОСРЕЩА РАЗНИ ЕВРЕЙСКИ ТАРИКАТИ, ТЕХ ПАРКА ГО ОБЪРНАХА НА АВРАМОВ ДОМ

2017.07.29 | 01:23

11
Валката- трафикант на терористи! Е те тва е ГРОБАРИЯ!

2017.07.29 | 01:24

12
АУ ,ВАЛКАТА ,ВАЛЧЕНЦЕТО .ДРЕБНОТО ВИНКЕЛЧЕ ...АБЕ "МЪЖКИ " ТОВА Е ВИНКЕЛА ТИЧАЙ МУ ИЗЛИЖИ ДУПЕТО ..ПРИКАЗВА СЛАДКО И ПОСЛЕ СИ ПРАВИ ДАЛАВЕРАТА,КАКТО СИ ЗНАЕ ...А ,ЧЕ НЯМА ДА ПРЕКАРВА САМ БЕЖАНЦИ ..ЗА ТОВА СИ ИМА МАШИ..ВЕЛЕВА И ДР....
Оставка

2017.07.29 | 01:23

10
Не са ли достатъчно гафовете, за да си подадете оставката?!
Език мой...

2017.07.29 | 01:23

9
Ако това е речник на вицепремиер, аз ...

2017.07.29 | 01:23

8
Демек и седесарската мутреса Ангелкова е мафиотка. Прав е, но цялата им мутро-синя групировка са такива..
СТАВА ...ЧУДО

2017.07.29 | 01:23

7
Валери Симеонов смята, че корупцията по морето стига до ниво министър......????? Я, ТЕЗИ ВЗЕХА ДА СИ ...ПРИЗНАВАТ !!!!

2017.07.29 | 01:23

6
Баси гнусния прост корумпиран сиганин и винкело Абе Вие с кой акъл гласувахте за тоя идиот бе? Избиратели-Лумпени е мнооого меко казано за Вас гласувалите за Обединените Идиоти

2017.07.29 | 01:22

5
за пръв път в живота си виждам-Български Патриот от Ромски произход,крадец на старо желязо,трафикант на бежанци и Вице Премиер на Държава от Европейския Съюз
АНТИ ГЕЙБЕРИСТ

2017.07.29 | 01:22

3
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2017.07.29 | 01:22

4
ЛЕЛЕ ,СЕГА ЛИ ГО УСТАНОВИ ,Я ПАК ,ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБРАХ ..ИБРИК..

2017.07.29 | 01:22

2
Вицепремиер- трафикант на терористи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини