Екатерина Захариева е на посещение в Сърбия и Албания

  • 24 юли 2017 07:31

  • 2235
  • 1
Екатерина Захариева е на посещение в Сърбия и Албания
© Булфото (архив)

Заместник-министър председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е на посещение в Република Сърбия, след което ще отпътува за визита в Република Албания. Това съобщиха от пресцентъра на МВнР.

В Белград вицепремиерът Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще се срещне с президента на Република Сърбия Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград.. На 25 юли тя ще разговаря с министър-председателя на страната Ана Бърнабич, с първия заместник министър-председател и министър на външните работи Ивица Дачич, както и с министъра на правосъдието Нела Кубурович.

Същия ден Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще открие конференция на тема „Малцинствената политика – Насърчаване на интеграцията в Сърбия“. Тя е финансирана по Програмата за сътрудничество за развитие на Министерството на външните работи.

На 26 юли в Тирана вицепремиерът Захариева ще се срещне с президента Илир Мета, с министър-председателя Еди Рама, както и с министъра на външните работи на Република Албания Дитмир Бушати.

Посещенията на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на в Република Сърбия и Република Албания са част от балканска обиколка. Предвижда се в следващите седмици тя да посети Република Македония, Черна Гора, Босна и Херцеговина.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.07.24 | 22:28

1
В АЛБАНИЯ ЩЕ РАЗБЕРЕ НА КАКЪВ ПРИНЦИП РАБОТИ АЛБАНСКИЯ РЕОТАН И ДА ГО ПРИЛОЖИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО..ТАМ ОЩЕ СЕ РАБОТИ СЪС СВЕЩИ ,ОСОБЕНО ВИНКЕЛА...

Добави коментар

Водещи новини