Мартин Димитров: Случи се най-лошият сценарий за КТБ

  • 10 юли 2017 18:04

  • 5475
  • 5
Мартин Димитров: Случи се най-лошият сценарий за КТБ
© БТВ

Случи се най-лошият сценарий за КТБ, защото истинско търсене на отговорност нямаше след това, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият депутат от Реформаторския блок Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, който понастоящем е част от политическото ръководство на Нова република.

Най-важното в случая с източването на КТБ, ако теглим чертата, е колко пари са върнати в масата на несъстоятелност. Данните са лоши – пълен провал на държавата във връщането на парите. Вече дори не ни отговарят на въпросите колко пари са събрани, което ни принуди да заведем дело срещу Министерството на финансите, заяви Димитров.

След двете стенограми ще има малко шоу и всичко ще заглъхне. Сегашните парламентарни партии искат всичко да бъде заметено под килима, но все още може да бъде направено международно разследване. Преди време, въпреки нашите усилия, българската страна отказа такова да бъдат направено. Все още парите могат да бъдат проследени и виновните лица да бъдат разкрити и наказани, подчерта бившият депутат.

В случая КТБ е имало чадър от държавни институции, някой си е затварял очите в периода 2011-2014 г. - и при управлението на ГЕРБ, и при управлението на БСП. Ако тогавашните управляващи са искали да хванат виновниците за източването на банката, е можело да го направят. Много е нагло КТБ да е източена по време на управлението на БСП, а след това те да казват, че са ни спасили, заяви Димитров.

Който и да е в кюпа за КТБ, не трябва да се отказваме да гоним истината и да търсим виновниците до последно, категоричен е Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5475 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Karo

2017.07.11 | 19:07

4
Доре че имаме Президент опозиция че иначе не ми се мисли, кметове, прокурор парламент и една "майка'' на нацията какво щеше да бъде.

2017.07.11 | 19:07

2
ТОЗИ НИКОГА ЛИ НЕ Е БИЛ ВЪВ ВЛАСТТА....
Alex

2017.07.11 | 19:07

3
>>някой си е затварял очите в периода 2011-2014 г. - и при управлението на ГЕРБ, и при управлението на БСП>> Е нали БКП с Б-Отбора си ГЕРБ трябваше да понапълнят черните каси че правенето на избори е скъпо занимание, питайте Цецо.
Маке

2017.07.10 | 23:42

1
Чи нал jи Мартинчу бе в туjи упръвленье...

2017.07.14 | 15:57

5
Мартинчо ще ви повярват българските граждани ,избиратели когато международното разсладване ,стане факт и предполагаемите престъпници да бъдат в затвора и придобитото им имущество да се върне на държавата .

Добави коментар

Водещи новини