Цветан Цветанов се срещна с представители на женския хор „Търновград“ (снимки)

  • 07 юли 2017 19:28

  • 3499
  • 4
Цветан Цветанов се срещна с представители на женския хор „Търновград“ (снимки)
©

Във В. Търново, където пристигнах, за да се включа в честванията за 140 години от Освобождението на града, имах удоволствието да се срещна с представители на прекрасния женски хор „Търновград“. Това написа във Фейсбук страницата си председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Дамите изненадаха мен и великотърновския кмет Даниел Панов със символични подаръци, които са избрали специално за нас по време на скорошното си посещение в Гърция. В южната ни съседка те участваха в Международен хоров фестивал, на който представиха Велико Търново и страната.

При предходната си среща с прекрасните певици, аз и областния координатор на ГЕРБ Даниел Панов поехме ангажимента да подкрепим финансово пътуването на формацията, създадена преди 59 години и прославяла старата столица на много големи форуми. Щастлив съм, че с нашата подкрепа изпълненията им звучаха и на престижната международна сцена в гръцкия град Катерини.

Дамите ни трогнаха с благодарствените писма, които връчиха на мен и Дидо Панов. „Благодарение на вас, на вашата честна дума и отзивчивост, ние участвахме в музикалния фестивал. Популяризирахме и заявихме на международната общественост любовта към хоровото изкуство и България“, се казва в благодарствения адрес. „Оценяваме достойно вашия всеотдаен труд и любов към силата на българския дух и просвещение“, пише още в официалното писмено обръщение.

Последвайте канала на

Novini.bg
3499 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
hayabusa

2017.07.12 | 11:21

4
цецко може да не си бог..ама ние и на полу боговете се кланяме :)

2017.07.12 | 11:21

3
ГРОЗНИЯ ЛЪЖЛИВ ДЯВОЛ
АНТИ ГЕЙБЕРИСТ

2017.07.08 | 13:54

2
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ
Пенчо Пенчев

2017.07.08 | 11:08

1
Едно голямо мекере научено да тъпче и слухти ! Панов е негово бледо копие -дръвник !

Добави коментар

Водещи новини