Журналист: Имаше период, в който България даваше заеми на Турция, за да оцелее

  • 14 юни 2017 17:28

  • 12520
  • 3
Журналист: Имаше период, в който България даваше заеми на Турция, за да оцелее
©

Ердоган е автентичен ислямист. Присъствал съм на два преврата в Турция. Бяха положени големи усилия армията да бъде смазана. Имаше период, в който България даваше заеми на Турция, за да оцелее икономически. Това каза журналистът Стефан Солаков в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г го приемат навсякъде възторжено. Той е един сърдечен човек. Той говори като човек от народа. Според турците за първи път от Европа идва един усмихнат политик. За втори път той се нагърбва със задачата да оправи отношенията между Европа и Турция. Самият той каза, че нещата между Европа и Турция са на много ниско ниво и не вървят. Меркел го е натоварила с интересни задачи - да помогне за освобождаването на двама журналисти в Турция - германец и французин. Ако успее да направи това премиерът ни ще получи добри отзови на Запад“, подчерта Солаков.

Според него ползите от тази среща за нас са, че засега имаме гаранции, че турците ще стопират бежанците към Европа. По думите му Борисов най-много е настоявал да получаваме газ от Турция. Журналистът допълни, че Турция очаква втория транш от Европа и засега изчаква. „Независимо от антиевропейската пропаганда на Турция, тя още не се е отказала от еврочленството си. В тази връзка посещението на Борисов беше полезно. Той обаче предупреди, че Европа може да се дистанцира от нас, тъй като все по-често заставаме зад нашия съсед.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12520 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
КУРВООООООООООООООО

2017.06.26 | 09:16

3
СМАЖИ ГРОБАРСКА МУТРА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ КАТИЛ...
AC DC

2017.06.25 | 20:00

2
Излизаме от ЕС и влизаме не в Евразия, а направо в турската империя. Пфу, мискини.

2017.06.20 | 15:20

1
Солаков нещо не си в ред .Преди гореше съвсем други неща но явно и на теб са ти промили мозъка като на всички от така наречените Обединени патриоти . Как само се променя човек в името на финикийските знаци !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини