Президентът Румен Радев пристигна във Враца

  • 01 юни 2017 19:32

  • 1870
  • 2
Президентът Румен Радев пристигна във Враца
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на пристигна във Враца, където ще участва в тържествения митинг-проверка по повод на 141 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета и в памет на загиналите за свободата и независимостта на България.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на бе посрещнат от кмета на общината и председател на Ботевския организационен комитет Калин Каменов, от началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев и други висши военни.

Държавният глава, който е придружаван от съпругата си, разговаря на кратка среща с кмета на Враца. По-късно той ще присъства на тържествения концерт, посветен на подвига на Христо Ботев и неговата чета и за Деня на Враца, който е част от възпоменателните чествания "Ботеви дни-2017". Честванията се провеждат във Враца под патронажа на президента на България.

След концерта Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в митинга-проверка, който започва в 21.00 часа на централния площад в града. Очаква се държавният глава да произнесе слово.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1870 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.06.02 | 17:55

2
Добре че гламавата синя Ирландска овчарка се разкара да не дразни пак врачани, та кмета да се намесва.

2017.06.02 | 17:54

1
Вие когато избирахте Радев за него ли гласувахте или и за Деса? Навсякъде ли трябва да я търпим.Тя няма нищо общо с президентската институция.По конституция имаме длъжност Президент,а не президентска двойка!

Добави коментар

Водещи новини