Ангел Джамбазки: Пряката и непосредствена заплаха за България идва от юг

  • 29 май 2017 07:36

  • 18376
  • 6
Ангел Джамбазки: Пряката и непосредствена заплаха за България идва от юг
©

Македонска държава се споменава за първи път през 1934 г. от Кремъл. Всеки, който твърди различно не познава историята. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на БТВ.

По думите му емоцията тук трябва да е по-малка, защото това е политически ход. Според него Русия изпраща сигнали в подкрепа на загубилите властта в Македония. Той напомни, че по-рано министър Лавров е казал, че се готви разделяне на Македония между България и Албания.

„Виждам геополитическо намерение и ясно изразено отношение. Навсякъде по периферията и по границите на бившия социалистически блок има замразени конфликти. Това също е ясно изразено поведение на руската дипломация”, подчерта евродепутатът.

„Македонизмът има своите корени от Кремъл, той винаги е бил подкрепян от там. Минава през Коминтерна и българския комунизъм. Заради тази политика можеше да загубим Пиринския край. Това е най-голямото национално предателство спрямо нацията“, категоричен бе той. Според него БСП трябва да се извини за македонизацията на Пиринския край.

„Руският президент следва своята политика, но направи нещо много ценно. Той демаскира и разкри, че ситуацията в Македония е изключително деликатна. Там се създава много силно напрежение срещу управлението. Тежка политическа грешка бе да се прави коалиция с албанците. Най-новата албанска партия - Беса е подкрепена от Ердоган. Той се опитва да вкара религията в политиката и следва големия си план – да цепи територии“, прогнозира евродепутатът.

„Пряката и непосредствена заплаха за България идва от юг. Тя е за политическия живот, за териториалната цялост, за геополитиката. Той има влияние чрез три партии у нас през Дианета, който е превзел напълно българското Главно мюфтийство. Този човек води война с всички около себе си“, предупреди още Джамбазки.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
18376 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.05.29 | 23:29

4
ДАДОХМЕ СИ ГЪЗА ПОД НАЕМ НА ГРОБ ..ЗА ТОВА ЩЕ КРИТИКУВАМЕ БСП ,ДПС ..ТО ДРУГИ НЯМА ..ОСТАНАХМЕ И НИЕ БЕДНИТЕ ПАТРИОТИ ..СВАЛИХМЕ СИ ГАЩИТЕ ,АМА ВИНКЕЛА И ВОЙВОДАТА ЩЕ ПАПКАТ ОТ ТРАПЕЗАТА ..И ЩЕ ПРАВЯТ ГУШКИ ..ТРОЙНИ

2017.06.12 | 13:38

6
ходи при ленин да му духаш бе турчин

2017.06.12 | 13:38

5
Пряката и непосредствена заплаха за България идва от наличието на безкрайно ограничени и агресивни индивиди във властта,такива като теб джамбазино!!!!

2017.05.29 | 22:25

3
истинската заплаха за Българите е от крадливите политици и наглите бизнес-милиционери , те ни унищожават ,никой друг

2017.05.29 | 22:25

2
ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ Е БСП И ДПС
bivsh atakist

2017.05.29 | 22:25

1
предателска курва от БОКОЛАНДИЯ

Добави коментар

Водещи новини