Бурен скандал между десните кандидати за кмет на София

  • 02 юни 2011 08:36

  • 1051
  • 0
Бурен скандал между десните кандидати за кмет на София
©

Бурен скандал избухна между номинираните за кандидат-кметове на София от десницата Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е и Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра. Прошков е номиниран за градоначалник на столицата от ДСБ, а Софиянски от новосъздадената Общност на демократичните сили (ОДС).

Управлявах по време, когато София трябваше да бъде възстановявана, но вече е време да има Закон за София. Имма разделение между опозицията и управляващите. Ние сме опозицията, а ДСБ са управляващи, заяви Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра. Това предизвика бурната реакция на Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, който обвини ексградоначалника, че с усмивки и евтини трикове се опитва да залъгва столичани и да предизвика носталгия към абревиатурата ОДС.

Вие управлявате заедно с ГЕРБ, имате зам.кмет, все едно слушам Костов до себе си, възмути се Софиянски. Имате проблем ли с това, запита Прошков, а Софиянски отсече “не ми се спори с хулиган”. Помолете този човек да не говори толкова, стига мрънка, призова бившият столичен кмет. ДСБ-кандидатът обаче обвини Софиянски за заменките за жълти стотинки и че толерира бивши ченгета като бившия зам.-кмет по финансите Минко Герджиков. Възможно е да е имало замяна кон за кокошка, но те не са определяли развитието на града.

Ако изобщо се стигне до втори тур ще бъда аз, категоричен е Софиянски. Вие не можете да съберете толкова гласове, колкото ДСБ на средно партийно събрание, отвърна му Прошков.

Последвайте канала на

Novini.bg
1051 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини