Красен Кралев: Бойко Борисов въведе висок стандарт за типа личности в изпълнителната власт

  • 21 май 2017 18:32

  • 3570
  • 9
Красен Кралев: Бойко Борисов въведе висок стандарт за типа личности в изпълнителната власт
© Булфото (архив)

Правителството “Борисов 3” ще изкара пълен 4-годишен мандат. Това заяви министърът на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във в интервю за предаването “Опорни хора” по България он еър. Той обясни, че българският народ е дал важен знак на всички политици на последните избори.

“Това, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г спечели премиерския пост за трети път е исторически момент. С вота си за ГЕРБ хората заявиха, че ни дават шанс да мислим като държавници. Един държавник, един министър, ако е успешен може да получи шанса да бъдат избран за втори или за трети мандат. Така той може да работи върху политики, които ще дадат резултат след осем или дванадесет години, а не само върху краткосрочната перспектива“, посочи Кралев. По думите му, българските избиратели са видяли в ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г адекватно отношение към потребностите си.

Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във заяви, че с коалиционните партньори от Обединени патриоти вече е изминат дълъг път и двете политически сили се познават добре от предишния мандат. „Те са лоялни хора, с които може да се работи. Предвидими са, което е най-важното в случая, за да има синхрон и баланс между партньорите. Имаме си взаимно доверие, работили сме заедно през предния мандат. Нормално е двете политически партии да имат различни приоритети в програмата си, които вече се напаснаха. Има и управленска програма, която е изцяло съгласувана помежду ни. Където е имало разминаване, всичко е изчистено с лекота и без никакви проблеми“, каза Кралев.

Той коментира и исканията за оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 като вицепремиер от страна на БСП, ДПС и партията на Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. „БСП и ДПС са силна опозиция. Работата им е да имат различни тези от нашите, но да се говори за оставка седмица след създаването на кабинета не е сериозно. Нито пък господин Симеонов е допуснал такива сериозни грешки. Партията на Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност пък изобщо няма какво да я коментирам“, заяви Кралев.

Спортният министър бе категоричен, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е въвел нов стандарт в българската политика. „Човешко е да се допускат грешки, но изискванията към политиците от страна на хората стават все по-високи. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г предложи един стандарт за типа личности, които трябва да бъдат в изпълнителната власт. По-висок стандарт, с по-големи изисквания, които да отговаря на очакванията на народа. Всички знаем, че ако допускаме грешки на никого няма да му бъде простено“, каза Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Кралев изрази увереност, че България ще се справи с председателството на Съвета на Европейския съюз. Относно промените в Изборния кодекс и въвеждането на мажоритарен вот министърът на младежта и спорта заяви: „Ние сме готови за мажоритарния вот. В ГЕРБ има достатъчно личности, които могат да излязат и да спечелят мандат в пряка битка с опонентите си. Аз съм работил в много държави през годините, участвал съм в разработването на различни изборни системи. Мога да кажа, че съм един от специалистите, които най-добре разбират плюсове и минусите им и няма нищо страшно нито в единия, нито в другия вариант. В световен мащаб има смесени системи, които са в различно процентно отношение, има системи, които са чисто мажоритарни или чисто пропорционални. Кметските избори в България са чисто мажоритарни и няма нищо лошо в това“, допълни Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Той заяви, че дебатът за вида избирателна система е трябвало да се проведе преди референдума. „Когато си питал народа веднъж и той ти е отговорил, не бива да му даваш оценка, че не знае за какво е гласувал. Всички наши опоненти, които сега ни критикуват, че сме подкрепили мажоритарния вот, трябва да отговарят защо не са водили дебата преди референдума. Ние казваме, че сме готови да се съобразим с волята на суверена. Имаме готов законопроект, внесохме го а от там нататък Народното събрание е в правото си да реши. Не ГЕРБ е политическата сила, която трябва да бъде питана за несъответствията между начина на задаване на въпроса и реалностите. Въпросът трябва да отиде към другите партии. Защо, когато имаше референдум, всички бяха яхнали вълната срещу нас, използваха този референдум, за да спечелят президентските избори. Сега казват, че въпросът не е бил зададен правилно. Къде бяхте тогава?“, попита министър Кралев.

Министърът на младежта и спорта заяви още, че с всяка изминала година България става все по-добро място за живеене. Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във бе категоричен, че третото правителство на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г гарантира стабилизирането на политическата и икономическата обстановка в страната.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
3570 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2017.05.22 | 21:46

9
Тъпак !!! Виж се на какво приличаш !!! Министър на спорта с тоя търбух !! Ха ха ха .
жоре

2017.05.22 | 21:45

8
я кажи бивша мутро, какво е въвел банкянския пожарникар още веднъж.

2017.05.22 | 21:45

7
ПОКВАРА И НИЩО ДРУГО
дуци

2017.05.22 | 21:45

6
Лайновоз си ти
гошо

2017.05.22 | 21:45

5
Ето така се целува гъз.

2017.05.22 | 21:45

4
Да,бе. Доказателство си ти,тетка Цецка,кифлата Захариева,Свинетка,донсникът Иван. Липсва ви само Цвък!
Джоро

2017.05.22 | 21:45

3
В Боко1 имаше само един ходещ г*з. В Боко 2 беше и ти. В Боко 3 е и Каракачанов.
bivsh atakist

2017.05.22 | 21:45

2
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2017.05.22 | 21:45

1
Въведе най-важния поздрав в държавата -Хитлеристкия.А като ти гледам "типа личност"не се съмнявам ,че по цял ден лижеш подметки!

Добави коментар

Водещи новини