Новият областен управител на Ловеч официално встъпи в длъжност

  • 15 май 2017 17:07

  • 1467
  • 0
Новият областен управител на Ловеч официално встъпи в длъжност
©

Новият областен управител на Ловеч Георги Терзийски официално встъпи в длъжност. Той прие поста от назначената от служебното правителство инж. Пенка Николова.

В присъствието на Ловчанския митрополит Гавриил, народните представители от Ловешка област, кметовете на общини, представители на държавните регионални структури и медии Николова представи отчет на свършеното през трите месеца на управление и набеляза проблеми, които предстои да бъдат решение от новото ръководство на областта. Тя пожела на Терзийски смелост, самочувствие и успех.

Георги Терзийски заяви, че ще бъде отворен за диалог и подкрепа за всяка разумна идея и към всички. Водеща в работата му ще бъде програмата на ГЕРБ и Обединените патриоти. "Тук съм не само да бъде посредник между местната и държавна власт на по-високо ниво, тук съм за да бъда проводник на политиката на правителството и нямам намерение да бъда просто администратор на безкрайна кореспонденция. Човек на действието съм и за мен личните срещи и контакти са най-важната част от работата на един областен управител", добави Терзийски.

Новият областен управител бе поздравен от Ловчанския митрополит, кметове и депутати.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1467 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини