Начело на БДЖ отново застава Владимир Владимиров

  • 10 май 2017 13:31

  • 4331
  • 0
Начело на БДЖ отново застава Владимир Владимиров
©

Владимир Владимиров беше назначен отново за изпълнителен директор на "Холдинг БДЖ" ЕАД. Това се случи по заповед на министъра на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

Владимиров заемаше поста изпълнителен директор на дружеството от ноември 2014 година до февруари 2017 година. След встъпването в длъжност на служебното правителство на Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, служебният министър на транспорта Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни го освободи от длъжност. Сега кабинетът "Борисов 3" отново връща на поста.

Целта е Владимиров "да продължи да изпълнява създадения от неговия екип план за оздравяване и развитие на БДЖ", заявяват от министерството.

Като управител на "БДЖ – Товарни превози" ЕООД се завръща и Любомир Илиев, а за управител на "БДЖ – Пътнически превози" ЕООД е назначен Пламен Пешаров, който е дългогодишен специалист в извършването на транспортни услуги.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4331 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини