Гроздан Караджов: Шок е, че мобилният оператор се е обърнал директно към прокуратурата

  • 10 май 2017 08:00

  • 12648
  • 3
Гроздан Караджов: Шок е, че мобилният оператор се е обърнал директно към прокуратурата
© Нова телевизия

Много дълги години съм работил с мобилния оператор - от строителство на линейни кабелни трасета до поддържане на базови станции, включително и други услуги, които са ни поръчвали. Те работеха с рамкови договори. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият депутат от Реформаторския блок Гроздан Караджов.

Припомняме, че вчера прокуратурата обвини Караджов за престъпления против собствеността. Той беше призован в сградата на столичното следствие.

От съобщението на прокурорите разбирам, че сигналът е подаден от група фирми и тук е големият шок – никога не съм получчавал от "Теленор" някакво възражение или претенция. Първото, което чувам, е обвинение от прокуратурата, обясни Караджов.

Това, за което ме обвиняват, е станало през 2011 г. Услугите по въпросния договор не само че са извършени, но са извършени от най-добрите изпълнители и подизпълнители. Въпросът, който ме интересува, е защо до мен не е изпратено никакво възражение през всички тези години, а са се обърнали директно към прокуратурата, каза още Гроздан Караджов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12648 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПЕНЧО

2017.08.30 | 12:40

3
ЗАЩОТО СИ ПОРЕДНОТО МИРИЗЛИВО ГЕРБЕРЧЕ -ТИКВОНИИ ?

2017.08.30 | 12:40

2
Този случай е един ясен и точен пример как се източва едно дружество. А господина е пълен наглец и крадец. И питам аз към кого трябва да се обърнат към твоя партиен шеф БайХой Тиквонтий.
bivsh atakist

2017.05.11 | 13:22

1
Boko vi upotrebiava i posle vi izhvyrlia na prokoraturata,kato mrysen peshkir.

Добави коментар

Водещи новини