Димитър Главчев: Българските парламентаристи ще дадат своя принос в дебата за бъдещето на ЕС

  • 09 май 2017 12:36

  • 983
  • 0
Димитър Главчев: Българските парламентаристи ще дадат своя принос в дебата за бъдещето на ЕС
© НС

Вярвам, че България и българските парламентаристи ще успеят да дадат своя принос в дебата за бъдещето на Европейския съюз. Това заяви председателят на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в в поздравление по повод на Деня на Европа - 9 май, съобщиха от пресцентъра на парламента.

"Отбелязването на Деня на Европа през 2017 г. за нас съвпада с десетата годишнина от присъединяването на България към Европейския съюз", посочва Главчев. Според него за изминалото десетилетие страната ни се е утвърдила като отговорен член на тази общност на демокрация, справедливост и законност, а пред българските граждани са се открили нови възможности.

"За да постигнем целите си, за нас е изключително важно да бъдат запазени единството и целостта на ЕС, смята Главчев. "Ние ще продължим да работим за изграждането на общия ни европейски дом, дом, в който има взаимно уважение, споделена отговорност и благоденствие за всички граждани. Вярвам, че България и българските парламентаристи ще успеят да дадат своя принос в дебата за бъдещето на Европейския съюз", посочва още председателят на парламента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
983 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини