Герджиков събра Танева и Бозуков заради сектор "Земеделие"

10 април 2017 12:21

Герджиков събра Танева и Бозуков заради сектор "Земеделие"
© МС
2028 3

Министър-председателят Огнян Герджиков организира работна среща по актуални въпроси на земеделските производители с участието на министъра на земеделието Христо Бозуков и неговия екип и експертния екип на ПП ГЕРБ, начело с бившия министър на земеделието Десислава Танева.

Премиерът пое ангажимент да съдейства този разговор да се осъществи веднага след парламентарните избори и да засегне важни проблеми на земеделските производители, поставени в писмо от партия ГЕРБ до него.

Огнян Герджиков подчерта, че следи с внимание развитието в сектор „Земеделие“ и специално хода на плащанията по схемите и мерките за директно подпомагане на земеделските производители. Участниците в срещата обсъдиха най-спешните мерки по кампанията за директни плащания в областите развитие на селските райони, биологично земеделие, преработка на селскостопански продукти, както и комуникацията с Европейската комисия по тях. Дискутирани бяха всички конкретно поставени от представителите на ГЕРБ проблеми. Формулираните и вече предприети от Министерството на земеделието решения бяха оценени положително. Разговорът премина в дух на експертност и колегиалност.

Десислава Станева
2028 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.04.11 | 17:27

3
тоя е ибал бойко

2017.04.11 | 17:27

2
И ЧЕРВЕНАТА КУРВА МАЙКА ТИ .
Умник Гюро

2017.04.11 | 17:27

1
Юда Герджиков.

Добави коментар

Водещи новини