Цветанов се срещна с бившия федерален вътрешен министър на Германия Ханс-Петер Фридрих

  • 29 март 2017 20:01

  • 1120
  • 2
Цветанов се срещна с бившия федерален вътрешен министър на Германия Ханс-Петер Фридрих
© ГЕРБ

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с бившия федерален вътрешен министър на Германия Ханс-Петер Фридрих.

Двамата разговаряха по време на Конгреса на ЕНП в Малта, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Цветанов и Фридрих обсъдиха редица важни теми, свързани със сигурността и вътрешния ред както в Европа, така и в България като външна граница на ЕС. Ханс-Петер Фридрих поздрави ГЕРБ и Бойко Борисов за изборната победа и пожела скорошно сформиране на правителство, което да осигури сигурност и предвидимост на страната ни. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна бившия вътрешен министър на Германия с политическата ситуация в България и обясни, че ГЕРБ ще реализира приоритетите, заложени в предизборната програма на партията, защото те са реално изпълними.

Зам.- председателят на ГЕРБ изтъкна акценти от програмата за управление на партията в сектор „Сигурност и вътрешен ред“. По думите на Цветанов границата на България е добре охранявана и следващо правителство на Бойко Борисов ще бъде гарант за сигурността на всички български и европейски граждани.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1120 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХАХ

2017.04.04 | 12:47

2
ТАЯ ПАЧА МИ СТАВА ВСЕ ПО ПРОТИВНА
Умник Гюро

2017.03.30 | 00:09

1
БКП/БСП извън закона заради геноцида над българския народ. Тогава България ще тръгне напред.

Добави коментар

Водещи новини