Фонд "Земеделие" с двама нови заместници

  • 10 март 2017 17:28

  • 6021
  • 1
Фонд "Земеделие" с двама нови заместници
©

Иванка Багдатова-Мизова и Гея Георгиева са новите заместник-директори на ДФ „Земеделие“, съобщиха от пресцентъра на фонда.

Решението беше взето по време на редовно заседание на Управителния съвет на ДФЗ. От поста заместник–директор беше освободена Лозана Василева – с ресори Селскостопански пазарни механизми, Технически инспекторат и Държавни помощи.
Иванка Багдатова-Мизова е дългогодишен кадър на фонд „Земеделие“. От 2003 г. заема различни позиции в институцията. Била е и зам.-изпълнителен директор. Отговаряла е за мерките и схемите в „Селскостопански пазарни механизми“, Оператевна програма „Рибарство и аквакултури“ и САПАРД. Магистър е по икономика от УНСС. Тя поема ресорите на Лозана Василева.

Гея Георгиева ще отговаря за ресорите „Директни плащания на площ” и „Информационни технологии”. До сега те бяха администрирани от Живко Живков, който вече заема поста изпълнителен директор на ДФЗ. Новият зам.-директор има дългогодишен опит в управлението на европейски проекти и програми. Завършила е УНСС и е защитила магистратура по бизнес администрация в Загреб, Хърватска.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6021 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2017.03.11 | 16:40

1
Ха така: сложете си вашите хора, че бая пара и земя има още за ограбване от народа.

Добави коментар

Водещи новини