Кольо Парамов: Управлението на Бойко Борисов е най - необходимото в момента

  • 01 януари 2012 14:04

  • 23891
  • 85
Кольо Парамов: Управлението на Бойко Борисов е най - необходимото в момента
©

Икономическият експерт Кольо Парамов издигна солидна защитна стена срещу враговете на ГЕРБ. Той отказа да коментира "червените" критики, като посъветва лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да коментира грешките от премиерския си период вместо тези на сегашните управляващи.

"Станишев трябва да направи ретроспекция на своето управление, а не да се занимава с това на ГЕРБ. След това, което се случи на България, управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е най-необходимото в този момент", отсече Парамов в телефонно включване от Великобритания за тв предаването на ТВ7 "Насреща Люба Кулезич".

Като ползотворна критика към ГЕРБ той определи необходимостта от осъзнаване, че управляващите "имат много ресурс да реорганизират своята дейност, особено по отношение на управление на фондовете".

Парамов се присъедини към мнението на госта в студиото Петьо Блъсков, че черните прогнози за живота през 2012 година са икономически спекулации в световен мащаб, които са използвани от правилните хора за натрупване на солидни състояния. "Трябва да се разделим с утопиите на елементарните прогнози и да стъпим на числата", посъветва експертът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
23891 85

Свързани новини

Коментари 85

Добави коментар
stanislav

2012.01.12 | 21:07

85
Nai-nakrai se zarzdvah--------BAY NIKO se obadi,no v sakraten variant na osnovnoto mu pisanie.BAY NIKO,ne sabirai izrechenia ot 4-5 mesta izvan kontekstta ot napisanoto ot Paramov,nali si pisatel.Spazi elementarnata etika na pishesh i chetiasht se saobraziavai be lajec.
bayniko

2012.01.06 | 22:28

81
Светославе, що се мъчиш с тези криви букви? Виж колко грешки си направил. Бисерите на Парамов днес са още по актуални. Нали? Но това си е негово творчество. Аз не съм добавил даже ред. "...солидна защитна стена" я добавяме към бисерите на великия шпионин Парамов. Един ден ще звучи много по актуално.
stanislav

2012.01.12 | 21:06

84
Ne Svetoslav,a Stanislav ot DALAS,inace ot Sofia.Napisan s golemi bukvi i s gresshki za da me priemesh kato onzi geolog koito te napravi na smeshen.Sledia striktno Paramov zashtoto e unikalen v izkaza si.sledia i teb.Sledvashtia pat shte ti publikuvam IP ADRESA za da mogat po lesno da znaiat koi SI.NIKO BATE, nikoga ne se uvlichai v lajata.Tova koeto chitirash sa 4 razlichni izreceniiia ot 4 razlichni materiala na Paramov.Ne biva da se nadceniavash NIKOOOO.MNOGO ZDRAVE.
SUSI

2012.01.09 | 11:06

83
Neka Bayo NIKO da kaje ili da napishe heshto koeto da go procetat 15600 chitateli.Pozdravete Paramov i negovia priatel Ivan Kostov.Bulgaria zagubi mnogo za tova ,che tezi mnogo informirani hora se skaraha.Takiva kato Nikovchite ne im ostavashe nishto drugo,osven da zlobeatttttttt.Mardi mrasni.
bayniko

2012.01.09 | 11:05

82
Ето и някой други от многобройните бисери на Парамов: - След парламентарните избори (2009) ще има експертно правителство с максимално независим от политическите среди министър-председател [Парамов е експерт, дялан камък, става за тази работа]. Всякакви мечти и утопии за партийно правителство са безвъзвратно загубени. Ако продължим с партийно-политическо говорене до Нова година, ние ще провалим валутния борд. А провалянето на борда означава гражданска война! - Истината е една - че АТАКА с всеки изминал ден се доказва като сериозен политически потенциал. Ако някой опитва да си скрие главата в пясъка, толкова по-зле за него. В чисто политически план АТАКА идва като един заместител за националните патриотически формирования и при създалата се негативна икономическа среда, политическата сила постоянно увеличава поддръжниците. Появата на АТАКА на сцената е в резултат на оценката и отношението на народа към политическата действителност. И мн. др. и мн. др. Заклинанията му за фалит на държавата (2007) и как 4-5 лева отдавна трябваше да се обменят за евро не е за споменаване, да не би да хукнете да сменяте левовете в евро.
AJ4A

2012.01.04 | 06:30

78
Айдеееееееее, БОЛШЕВИКИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ, чееееееее времето ви изтича! Така де, знаеш ли какъв келеир може да изскочи изневиделица ....... а знаеш ли какъв боен другар комунист може да преоткриеш във времето!!! заради такива като Петкова от Пловдив(ско) държавата е на тоя хал и заради такива самодоволни, нагли и аругантни селяндури трябва най-после болшевиките да бъдат изметени от властта и пратени там където им е мястото!!! Аман от народни предатели в името на 1 автомобил и на 1 панелка в ......... Пловдив!!! И както плюят западния модел, така живеят на Запад, карат и се фукат със западните си коли, децата им учат в западни колежи и университети, а на простолюдието в България пращат за десерт лозунги за ....... комунизъм и социализъм, че да "се развиват" в друга галактика, че да не лъсне "великите" Петкови и тем подобните всъщност какви "скъсани" потомствени ратаи и неграмотници са всъщност!!!
plamenp59

2012.01.04 | 06:34

80
А на теб ще отговоря.Аз съм антикомунист и то потомствен.И не съм от село.Живея в Пловдив и майка ми е родена тук.Но бабите и дядовците са от София,град с повече селяни от Пловдив и с доста панели.Прадядо ми е пратен в Пловдив и е бил градоначалник а преди това шеф на тайната полиция тук.Така че комунистите ги откриваме а не преоткриваме.За това мразя червеното .За това през годините на комунизма дори ми изчисляваха горивото като ходя да пия кафе и търсеха повод да ме осъдят.За това ми говореха като теб.Само че тогава не бях комунист а остатък от фашизма.Ретрограден,индивидуалист и макар и много добър специалист по думите им дори и семката ми била мръсна защото съм бил мръсно копеле но щели да ме пречупят.Предавам го дума по дума.Разговор на който присъствах ,между партиен секретар и шефа на МВР в населеното място където работех.
Петкова

2012.01.04 | 06:32

79
Блажени са вярващите....така,така,много си прав...ти моя живот не можеш да живееш а аз твоя не го искам....не заради мен сме на това положение,а заради такива продажни копелета като тебе...дето който е на власт лазят по колене и целуват задници....така,че хората които четат това имат глава на раменете и могат сами да си правят изводи...и не е далече момента,когато твоят идол ще си отиде от власт,защото няма място в политиката...тогава ми се иска да знам чий задник ще лижеш...))))
Цецо

2012.01.04 | 06:23

77
Бре тоя Кольо ,де има да лижи -лижи. Ама да си забравил от коя ръка си лизал и да идеш да лижеш на Борисов задника е това ми е много непонятно. Какво постигнахме при Борисов 1. Най сме бедни в Европа 2. С най високи данъци по отношение на брутната заплата 3. С етническа нетърпимост към циганите 4. С апартаментите на вътрешния министър 5. С със едва оцеляващите пенсионери със 150 лв. пенсия 6-99..... и още много Кольо ,незнаеш ли поговорката богат народ -богата държава . Сега са богати са само кръжеца на Бойко а подмазвачи обират огризките от ръцете им. По добре някой да каже че царя е гол иначе лошо ни си пише , а колето може да се нареди в хора който вика че ес най-новата и хубава дреха
BOGDAN

2012.01.04 | 06:21

76
CHECHO,PARAMOV NE LIJE NIKOGO.KAZAL E TOCHNO,CHE DNES B,BORISOV E NAI-NEOBHODIM.MISLI S GLAVATA I PROCHETI VSICHKO KOETO E NAPISAL PARAMOV ,A NE SI GUBI VREMETO.IMA DRUGI GLUPAVI HORA KATO PLAMEN ,KOITO OSVEN VREME DRUGO NIAMAT.
дон пепе

2012.01.03 | 21:06

75
Хайде народе да полижем малко задници

2012.01.03 | 21:05

74
DA UMRE I TOA I BOIKO
angel

2012.01.03 | 21:04

73
Какъв експерт е този не ми стана ясно. Такива "чули отнякъде" са ми любимци, в пряко включване от Великобритания ще ми казва кое ми е необходимо на мен в България - бягай оттук!
toreador

2012.01.03 | 21:04

72
Нищо ново! Медиите продължават да лижат гъза на Б.Б. и кабинета му с интервюта като това.

2012.01.02 | 10:06

5
Кой сте вие?
shatterer

2012.01.03 | 17:22

71
Споко бе, Цецо!!! Майтапя се...пак ще гласувам за вас на следващите избори за да може да се накрад...ъъъъъ науправлявате!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини