Новият началник на отбраната обеща да повиши бойната способност на армията ни (видео+снимка)

  • 08 март 2017 11:17

  • 3775
  • 2
Новият началник на отбраната обеща да повиши бойната способност на армията ни (видео+снимка)
© novini.bg

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на удостои с висше офицерско звание "генерал-лейтенант" новия началник на отбраната генерал-майор Андрей Боцев, предаде репортер на novini.bg.

Държавният глава заяви, че това е израз на признание и висока оценка на работата на Боцев.

По думите му, генерал – лейтенант Боцев поема българската армия в изключително важен етап от развитието й и той трябва да повиши капацитета й.

Радев напомни, че началникът на отбраната трябва да бъде професионалист, да е минал през всички етапи на армията, да бъде уважаван и да има изградени лидерски качества.

От своя страна генерал – лейтенант Боцев заяви: „Ще отдам всичките си сили да работя за издигане на авторитета на Българската армия. Аз осъзнавам в каква обстановка работим и ще дам всичко от себе си да работя за националната сигурност, да повишим бойната подготовка и способността на армията ни“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3775 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2017.03.08 | 22:35

2
Тая червена пенсия ли ще оправи българската армия? Боже опази ни от комунисти и путинови дупедавци!
карчо

2017.03.08 | 21:18

1
Айдеее, още един пенсионер и бивш член на БСП или СПС. Ами малка му е пенсията,че като министър да си лапне още десет хилки плюс още хиляда пенсия от горе.Като е голям родолюбец защо не си дари половината пенсия на дома за сираци! Аман от връскари в тази държава.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини