Служебното правителство решава дали да бъдат отпуснати великденски добавки на пенсионерите

  • 01 март 2017 07:18

  • 3508
  • 4
Служебното правителство решава дали да бъдат отпуснати великденски добавки на пенсионерите
© Novini.bg

Днес служебното правителство ще реши дали да бъдат отпуснати пари за великденски добавки на пенсионерите, след като миналата седмица премиерът Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то възложи на финансовия министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през да подготви разчети за възможностите на бюджета да осигури такива добавки.

Служебното правителство ще разгледа Проект на решение за промяна на решение на МС от 2016 г., свързано с приемането на плана за подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. Това предвижда втората точка от дневния ред на днешното редовно правителствено заседание. Предложението е внесено от вицепремиера по подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС-2018 Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското.

Правителството ще разгледа и Проект на постановление за преобразуване на държавни културни институти, внесен от служебния министър на културата Рашко МладеновРашко Младенов Рашко Младенов е служебен министър на културата в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е през 1947. Също така Министерският съвет ще гласува и Проект на решение за одобряване проект на споразумение за придобиване и взаимно обслужване между Министерството на отбраната на България и Департамента по отбраната на САЩ. Вносител на предложението е служебният вицепремиер по вътрешен ред и сигурност и министър на отбраната Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен.

В първия ден на март министър-председателят Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то ще отчете свършеното през първия месец от назначаването на служебното правителство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3508 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.03.01 | 18:44

4
АЙДЕ МАНИ...ДАВАТ НА ПОЛОВИНАТА ..ДЕМЕК НАД 300 ЛЕВА ,ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ СА ГЛАДНИ..100 ЛЕВА ЗА ЛЕКАРСТВА ,100 ЛЕВА ЗА ТОК И ВОДА ..И С ОСТАНАЛИТЕ НА КУРИЛИТЕ..ДА СИ ПИЯТ НА СПОКОЙСТВИЕ КОКТЕЙЛИТЕ ..
Веселин Василев

2017.03.01 | 18:44

3
40 лева - 11 стотинки на ден - "страшна" добавка.

2017.03.01 | 11:18

2
Дадат ли повече от 40лв добавка бай Уй го пишите бегал от политиката.

2017.03.01 | 09:12

1
унищожиха животите на тия хора , сега им обещават подаяния , а нещо нема ли да ги карат Молби да пишат ? до две три институции и да се редят по гишетата , белким некой се спомине та да не плаща държавата

Добави коментар

Водещи новини