Уволнения в "БДЖ - Пътнически превози" и "БДЖ - Товарни превози"

  • 15 февруари 2017 14:17

  • 6022
  • 3
Уволнения в "БДЖ - Пътнически превози" и "БДЖ - Товарни превози"
©

Съветът на директорите на "Холдинг БДЖ" ЕАД освободи от длъжност управителите на "БДЖ - Пътнически превози" ЕOOД Димитър Костадинов и "БДЖ - Товарни превози" ЕООД Любомир Илиев. На тяхно място за управители в дружествата са назначени Христо Иванов и Александър Александров, съобщиха от дружеството.

Новите управители са дългогодишни специалисти в областта на железницата като цялата им кариера е изцяло свързана с железопътния транспорт. Христо Иванов е магистър по финанси във Великотърновския университет "Св.Св. Кирил и Методий". Преди това е завършил специалност "Експлоатация на железопътния транспорт" в Техническия университет. Опитът му включва превоз на опасни товари, пътнически превози и организация на превоза при прекъснато влаково движение. До 2012 г. се е занимавал с експлоатацията на цялостната дейност в "БДЖ - Пътнически превози" ЕOOД.

Александър Александров е магистър по "Технология и управление на транспорта" ВВТУ "Тодор Каблешков" и с още една магистърска степен по "Икономика на транспортната фирма". Израства в кариерата от Инструктор в Превозна служба в БДЖ до директор в "БДЖ - Товарни превози" ЕООД.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6022 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.03.13 | 17:15

2
БРАВО.Искам уволнения и в най крадливото дружество ЦГМ- Център за градска мобилност.Веднага да освободят свината майка Румяна Милова и невестулката Емил Коларов. И задължителна проверка на придобитото последните години имущество на тях и на децата им.

2017.03.13 | 17:15

3
Фандъкова докога ще търпиш бандитите Милова и Коларов от ЦГМ да те лъжат в очите да те компроментират и да ти се подиграват зад гърба

2017.03.13 | 17:15

1
Дъртия парцал и гюбре Милова вън от ЦГМ.Стига дискриминация стига терор стига кражби.

Добави коментар

Водещи новини