Симеонов за напускането на Байрактаров: Много да внимава какво приказва

  • 14 февруари 2017 10:20

  • 34634
  • 12
Симеонов за напускането на Байрактаров: Много да внимава какво приказва
©

Лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е научил от медиите, че един от най-близките му депутати - Димитър Байрактаров напуска партията и коалицията ПФ, за да прави самостоятелна кариера.

Това разкри Симеонов пред репортер на Канал 3.

Той каза, че още вчера се е опитал да му се обади по телефона, но Байрактаров не му вдигнал, след което му написал и съобщение. "С кого да разговарям? Със стената ли?", отговори риторично единият от тримата лидери на коалицията ПФ.

И коментира упрека на Байрактаров, че в ПФ имало задкулисие, защото единият лидер преговарял с ГЕРБ, а другият - с БСП.

"При Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 няма задкулисие - има предкулисие!", реагира лидерът на НФСБ."

Той приема спокойно раздялата с Байрактаров, даже му пожелава успех в по-нататъшната му политическа кариера, но призна, че най-много е бил засегнат от обвиненията за някакви фирми на Патриотичния фронт по границата.

"Говори за фирми, близки до ПФ - от това ме заболя най-много. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 само дава, той не взима от политиката. Пожелавам му политически успех, това първо. Но второ - много да внимава какво приказва, да не започна аз да приказвам, каквото знам", заяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по адрес на Байрактаров.

Самият Байрактаров коментира следното: Моят морал ми говори, че нещата са много, много гнили. Напускането ми е по морални причини. За мен няма повече място в такава формация. Явно на книга изповядваме едни и съши ценности, но не и на практика. Това обединение е превърнато в част от статуквото, срещу което хората негодуват. Няма да стана съучастник в този сценарий, който ще завърши с ограбване на българската държава, коментира Байрактаров.

Това че двама трима човека на бутилка водка са решили да се обединят, не означава, че хората по места са се обединили с такъв ентусиазъм. Листите, които предстоят да бъдат представени, са изпълнени с изключително компрометирани хора и с хора, които са доказали, че нямат място в Народното събрание, заяви още депутатът.

Говорим за човек, който в 43-ото НС се е изказвал веднъж, и е бил гонен заради речта си. Представете си.

Байрактаров акцентира върху водача от Варна, който според него не е способен да води кампания поради здравословни причини. Но пък явно е послушен, коментира депутатът.
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
34634 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
гергана

2017.03.27 | 18:36

12
Какво го е страх толкова Валери Симеонов,да не каже ,че се сдоби с голям хотел и там спят и се хранят тези ,които охраняват границата.Защо го заплашва,че ще се разприказва,уж са най големите борци за свобода. Той дал ,а не е взел от политиката,как да ти повярваме,като толкова се ояде ,че не може повече,а че ни си дал нищо не си от ясно по ясно е
БСП-ПАРТИЯТА НА МИЛИОНЕРИТЕ И ТРАФИКАНТИТЕ

2017.02.15 | 10:07

11
СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЛИ Е БСП? ТВЪРДО НЕ ! ТАМ СА СЪБРАНИ ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ И МИЛИОНЕРИ НАПРАВИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ, ..... . ВСЕ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ТРАФИКАНТИ НА ВАЛУТА, ФИНАНСОВИ ШМЕКЕРИ, ЕНЕРГИЙНИ МАФИОТИ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ ТЕЗИ ДРУГАРИ ? ТЕ СА КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И ИДЕАЛА НА ДЯДО БЛАГОЕВ.
ЗАЩО воленуглу ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА И ДОГАН ГО ПОРИ

2017.02.15 | 10:07

10
воленуглу ПЪК ПЕГОВАРЯ СЪС ДПС МАМИЦАТА МУ ИБРИКЧИСКА ДА ИБА
ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ СТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017.02.15 | 10:07

9
воленуглу ПЪК ПЕГОВАРЯ СЪС ДПС МАМИЦАТА МУ ИБРИКЧИСКА ДА ИБА
Български патриот не продажен рубладжия !!!!!!!!!!

2017.02.15 | 10:07

8
Бъдете Български патриоти не руски подлоги !!!!!!!!!!!!!
Български патриот не продажен рубладжия !!!!!!!!!!

2017.02.15 | 10:07

7
Бъдете Български патриоти не руски подлоги !!!!!!!!!!!!!

2017.02.14 | 19:40

6
И тук замириса на лайна.........!!!
булгаристанец

2017.02.14 | 19:39

5
и ква се оказа тя,тая работа?май ще излезе прав оня велик българин дето каза.-и едните и другите са маскари.,,и да внимава кво говори,че ако аз си отворя плювалника....................,нищо ново в милата ни Родина.

2017.02.14 | 16:58

4
Винкел , Хахо и Шкембе Войвода -- общи интереси извън политиката !
гост

2017.02.14 | 16:58

3
Каква е тази цензура за писане на мнения,това само в България може да стане.

Добави коментар

Водещи новини